szrcnzk kullanıcısının son içeriği

1. S

Gezenbilir'in İki Tekerleri

Ynt: Gezenbilir'in İki Tekerleri slm arkadaslar merhaba...bende çocukluk hayalı motosıklet olup hayalının peşinden kosmaya yenı imkan bulabılmış bırıyım su an arastırma yapıyorum ve bır arkadasımın da tavsıyesi ile superlıght 200 almaya cok yakınım...nasıl bır motordur kullanan bılen bırı...
  2. S

Kampa Giden ?

Ynt: Kampa Giden ? siyah75 sen hangi şehirdesin ben ankaradayım bundan sonra haberleşelim ozaman ankara çevresinde kamp-yürüyüş yapılcak çok yer var...benim bir dahaki planım ılgaz tarafında bir yerler gerçi ama bakalım bundan sonra kamp çok olur zaten yaz geliyor :)
  3. S

17-18 Mayıs Yedigöller De Kamp

Ynt: 17-18 Mayıs Yedigöller De Kamp herkese gunaydın merhabalar yarın ankaradan yedigollere oglen vakıtlerınde cıkmayı dusunen ve arabasında 1 kişilik boş yeri olan varmı arkadaslar burdan bir kişi bize sonradan katılacak (biz sabah 5 gibi cıkmayı planladığımız icin) 3 gibi boluda olacak ve...
  4. S

Ynt: 17-18 Mayıs Yedigöller De Kamp arkadaslar merhabalar ben 17 si cmt sabah 8-8.30 gibi yedigollerde olmayı planlıyorum bence erken gıtmekte fayda var :) not:hareket nokamız ankara biz 4 yada 5 kişi olucaz
  5. S

Ynt: 17-18 Mayıs Yedigöller De Kamp tiner biz kesin geliyoruz, sertifikalı kampçı arkadaşımızı kaçırmayız öğrenecek çok seyimiz olacaktır gerçektende,şimdilik kardeşim ve ben iki kişiyiz ama belki bizde 4 kişi olabiliriz. bizde ankaradan katılacağız.dediğin gibi maksat iş ve şehir sitresinden...
  6. S

Kampa Giden ?

Ynt: Kampa Giden ? 17-18 mayısda yedigöller kampı düşünüyorum ilgilenirsen http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=103095.0 bu sayfaya bakabilirsin :)
  7. S

Ynt: 17-18 Mayıs Yedigöller De Kamp merhaba arkadaslar bende o tarihlerde yedigöllerde olmayı planlıyorum size katılmak isterim. not:ilk defa kampa gitmiyorum ama sertifikalıda değilim ancak kampa gitmeden haberleşip ekipman konusunda konusmak faydalı olur :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri