Stronger kullanıcısının son içeriği

1. S

Toma'dan Karavan Yapmak

Harika araç. Karavan için çok güçlü bir motora sahip. Ancak yakıt tüketimi çok olur diyeceğim ama oradaki gelir seviyesine göre yine uygundur. Hayırlı olsun. Yapım aşamalarını paylaşırsanız sevinirim.
  2. S

İstanbul Kamp Grubu

+1 Bende uzun zamandır sitedeyim. Ancak az sayıda katılımcı var. Ne zaman girsem aynı kişiler yazı yazıyor. Baştan sona forumu özellikle karavan yapımı sayfalarını okudum. Türkiye de kamp ve doğa sporları yeterince gelişmemiş durumda. Bunun sebebi devletin bu tarz kamp alanlarını yeterinde...
  3. S

2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

Son durum nedir ? Muayeneden geçtiniz mi ?
  4. S

Karavan yapma paylaşımlarınızı tekrar okudum baştan sona. İlk kez yapana göre gayet iyi ilerlemiştiniz. Hayalinizde ki karavan için satın almak yerine her şeyi daha size uygun daha sağlam daha iyi yalıtımlı olarak su deposu daha büyük bir karavan yapmayı düşünüyor musunuz ? Çnkü ilki...
  5. S

Ford Transit Custom - Karavan Yapımı

Çok güzel olmuş güle güle kullanın.
  6. S

Marş Aküsü Olarak Lifepo4

Marş aküsünün amacı aracın ilk çalışmasını sağlamak ve araçtaki diğer elektrikli cihazlara elektrik vermek. Sulu akülerin + sı kendi kapasitelerinin en az 6 - 8 katı akımı anında verebilmeleri. 70 amper akünün ilk çalışmada marş motoruna 500 - 600 amper vermesi gibi. Diğer artışı lifepo4 aküye...
  7. S

Hayalinizdeki çekme karavan tasarımı için neler düşünüyor sunuz ? Hiç çizdiniz mi ? Y:a da neyi neden nereye koyacaksınız ? bilgi ve tecrübelerinizi yazarsanız bizde yararlanırız. Oturma gurubu banyo yatak ne şekilde yerleşmeli ? Karavanda neler olmalı ? su deposu akü güneş paneli ne boyutlarda...
  8. S

Yücel Bey sizde olmasanız forumda yazı yazan bilgi paylaşan yok. Her gün giriyorum bir tek sizin düzenli şekilde paylaşım yaptığınızı görüyorum. Keşke sayısı artsa yazanların.
  9. S

Ford Transit Custom - Karavan Yapımı

Saçmalık.
  10. S

Yapim Aşamasinda Olan Çekme Karavan

Vallah bayıldım kaldım. Gerçekten güzel olmuş. Bende bir çok karavan firmasından daha sağlam bir karavan olmuş.
  11. S

Tanışma

Hoşgeldin.
  12. S

Bu Yaşta Gelen Karavan Hevesi:)

Ne yaptın sen gemi almışsın. Hayırlı olsun. Güle güle kullan. İçini tanıtabilir misin ? Bol fotoğraflar bekliyoruz.
  13. S

100 km de 7 Litre yakıt çok değil. Bu arada branşınız nedir ?
  14. S

Uygun fiyata 550 W güneş panellerinden 2 adet almanız durumunda tüm elektrik ihtiyacınızı rahatça karşılar. Gündüz üretilen elektrik ile ısınma ihtiyacınızı da çözer. 65 lt 'lik elektrikli termosifonlar var. Gündüz ürettiğiniz elektrik ile bu 65 lt'lik termosifon içindeki su kaynar sıcaklığa...
  15. S

Bilmiyorum ev kiraları ne kadar orada. ama kira vermek yerine karavanı geliştiremez mısın. Şartları daha iyi hale getirip tamamen karavan yaşamı.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,158
Kayıtlı Üye Sayımız
166,869
Kaydolan Son Üyemiz
Rikamorgan5

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri