sibelocal kullanıcısının son içeriği

  1. sibelocal

    Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!.

    Ynt: Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!. Bir hayal gerçek oldu, bundan sonraki hayallerin, yani Sedat'ın yukarıda bahsettiği projelerin ve nicelerinin gerçekleştirilmesi için çok önemli bir adımdı, emeği geçen herkese çok teşekkürler. Hayırlı uğurlu olsun :)
  2. sibelocal

    Yeniden Jinni :D

    Ynt: Yeniden Jinni :D Senem selamlar, al hakkatten şöyle eğlenceli birşey de gene dikiz aynasında çamurdan makyaj yapalım ;D
  3. sibelocal

    Arkadaşımız Sibel'in (NoRiskNoFun) Doğum Günü Kutlu Olsun

    Ynt: Arkadaşımız Sibel'in (NoRiskNoFun) Doğum Günü Kutlu Olsun Çok çok teşekkür ederim sevgili Gezenbilir ailesi, zaman ne çabuk geçiyor ve biz ne kadar hızlı büyüyoruz değil mi :) Sevgiler saygılar, Sibel (32 ;D)
  4. sibelocal

    Benzin İstasyonları

    Ynt: Benzin İstasyonları Burda konu şudur; son müşteri bayii, dağıtıcı firma filan bilmez, Opetten benzin aldım sulu çıktı der. Opet büyüklüğünde ve kurumsallık iddiasında bir şirketin, ismini bu şekilde zedeletmemek için elinden geleni yapması beklenir ancak bu durumda onu da pek görmüyoruz...
  5. sibelocal

    Gezenbilir Motosiklet Grubu Kamplı Şile Gezisi (4-5 Nisan 2009)

    Ynt: Gezenbilir Motosiklet Grubu Kamplı Şile Gezisi (4-5 Nisan 2009) Pazar sabah kısmına belki biz de katılabiliriz, ben konu üzerine biraz çalışayım :)
  6. sibelocal

    Kayak Merkezlerinde Kar Kalınlıkları

    Ynt: Kayak Merkezlerinde Kar Kalınlıkları geçen haftasonu Uludağ'da sezonu açan arkadaşlar var, resimler epey karlı görünüyordu. Bu haftasonu da Uludağ'a çıkarma yapacaklar. Sezon resmen ve de alenen açılmış oldu, hayırlı uğurlu olsuuuun :)
  7. sibelocal

    Kayseri Erciyes Kayak Merkezi

    Ynt: Kayseri Erciyes Kayak Merkezi Hoşgeldiniz sezayi, demek ki bundan sonra Erciyes'te son durum bilgilerini sizden alacağız :)
  8. sibelocal

    Tchibo'dan Kayak Ürünleri

    Ynt: Tchibo'dan Kayak Ürünleri ayrıca caddede şaşkınbakkal mcdonalds'ın hemen orda, sonracıma, yeni yapılan paladium denen mekanda, bi de maltepe carrefourda var, bunlar anadolu yakasından ilk anda aklıma gelenler..
  9. sibelocal

    Tchibo'dan Kayak Ürünleri

    Ynt: Tchibo'dan Kayak Ürünleri 19 Kasım 2008 Çarşamba günü Tchibo yeni konsepte geçiyor: Bayan kış sporları ürünleri.. Çeşitli malzemeleri gayet uygun fiyatlara alabilirsiniz, ama stoklar çabuk tükeniyor benden söylemesi :)
  10. sibelocal

    Dünyanın En Güzel Manzaralı Tuvaletleri

    Ynt: Dünyanın En Güzel Manzaralı Tuvaletleri Ben de Galata Kulesi'nin tuvaletine hayranım. Ufacık bir pencereden nefis İstanbul manzaralı tuvalet :) Maalesef fotoğraf makinam yanımda değildi, bir dahaki sefere umarım fotoğraflayabilirim..
  11. sibelocal

    2007 Suzuki Jimny

    Ynt: 2007 Suzuki Jimny Selam Alper, Bu aracın hastasıyım :) İçinde bulunduğum borç batağından kurtulunca ben de bir Jimny sahibi olmak istiyorum, Jimny ne nasıl bir araba diye soran cahillere senin aracın fotolarını gösteriyorum forumdan ;) Belki daha sonra biraz da ışıklandırma eklersin??
  12. sibelocal

    Snowboard Filmleri

    Ynt: Snowboard Filmleri Bir de Flower Country mi ne bir film vardı onu da SnowboardTurk'ün bir etkinliğinde barın projektöründen yarım yamalak izlemiştim. Bu aralar biraz uzak kaldım bu snowboard filmi dünyasına. Yeni sezon öncesi bol bol izleyip gaza gelmek lazım biraz ;D
  13. sibelocal

    Snowboard Filmleri

    dozaj merhaba, aramıza hoşgeldiniz :) First Descend'i 3-5 kere izledim daha sonra, hatta arkadaşlarıma da izlettim, sadece bu değil, filmde baştan sona inanılmaz sahneler var. Hannah Teter'ın bolkar rampasında düşüş (yoksa çakılış mı demeliyim) sahnesi, sonra bu atlayışı anlatırken sesinin ince...
  14. sibelocal

    Alaska Dolaylarından Bir Seyirlik...

    Ynt: Alaska Dolaylarından Bir Seyirlik... Selam suzi :) bu ülkede asgari ücretle bırak spor yapmayı, yaşamak bile mümkün değil ki.. ancak, bu sporların göründüğü kadar pahalı olmadığını da söyleyebilirim, işin lüksüne kaçmadığın sürece, (mesela ben de heliski yapayım diyerek uçağa atlayıp...
  15. sibelocal

    Yavru Köpek Arıyorum

    Barınaklara baksanız aradığınız cinsten bir yavruyu kesin olarak bulursunuz.. Hem böylece bir köpek daha güzel bir yuvaya kavuşmuş olur :) Bir de, resimleri de buraya eklerseniz biz de görürüz mutlu oluruz :)


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,464
Mesajlar
1,518,267
Kayıtlı Üye Sayımız
172,117
Kaydolan Son Üyemiz
fmt35

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR



Geri
Üst