Snowboard Filmleri

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dozaj Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,099

dozaj

Yeni Üye
Mesajlar
14
Tepkime Puanı
0
video icin tesekkurler sibel..

alaska valdez'de bulunan mtn. peak : 7601 adi verilen ve goruntusunu izlediginiz tepeden yaklasik 2000 mt asagiya inisi gerceklestiren kisi snowboard'un onculerinden biri olan terje haakonsen'dir.. zoru, inanilmazi basariyor.. zaten bu adamin snowboard uzerinde yapamayacagi sey yok..

izlemis oldugunuz video iki sene once dvd olarak piyasaya cikan first descent, snowboard sporu hakkinda yapilmis bir belgeselde bulunmakta.. bu sene basinda tv8'de bu belgesel yayinlandi eger izlemeyeniniz varsa ve snowboard'a ilgi duyuyorsaniz kesinlikle tavsiye ederim..

iste belgeselden birkac alinti..

*** alaska snowboard sporunun zirvesidir.. snowboard yapmak isteyenler icin harika bir yer.. bir olum kalim durumuna hazir olmayanin da isi yoktur..

*** kisa mesafelerde kaymiyorsunuz her inisiniz koca bir dag..

*** supheyi ve korkuyu ayni anda astiginizda ve gidip yaptiginizda bu gercekten harika olur.. insana buyuk heyecan veriyor..

*** videodaki inisten sonra terje haakonsen "onemli olan kendinizi tatmin edebilmeyi bilmek.. yapmayi bildiginiz seyi yapmak.. hepsine bu yolculukta kavustum.. cok heyecanliydi.. bununla yasanir.."



terje haakonsen

Terje



belgesel --> first descent --> http://www.firstdescentmovie.com

Firstdescentfont


First descent


video

http://www.youtube.com/watch?v=Rd8AJdcnw4A

muzik icin; foo fighters - hell
 

Etiketler
dozaj merhaba, aramıza hoşgeldiniz :smiley:

First Descend'i 3-5 kere izledim daha sonra, hatta arkadaşlarıma da izlettim, sadece bu değil, filmde baştan sona inanılmaz sahneler var. Hannah Teter'ın bolkar rampasında düşüş (yoksa çakılış mı demeliyim) sahnesi, sonra bu atlayışı anlatırken sesinin ince ince titreyişi filan gerçekten çok samimi ve bir o kadar da dehşet verici.. (biz snowboardcular samimi insanlarızdır zaten canım :D )

Ben daha sonra şu filmleri izleyebildim: Burton-For Right or Wrong, Burton - Process, Absinthe - filmin adını hatırlamıyorum :(
 

Ynt: Snowboard Filmleri

selam, hosbulduk..

hatirlayamadigin filmin ismi optimistic ;)
 

Ynt: Snowboard Filmleri

Bir de Flower Country mi ne bir film vardı onu da SnowboardTurk'ün bir etkinliğinde barın projektöründen yarım yamalak izlemiştim. Bu aralar biraz uzak kaldım bu snowboard filmi dünyasına. Yeni sezon öncesi bol bol izleyip gaza gelmek lazım biraz ;D
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,479
Mesajlar
1,518,546
Kayıtlı Üye Sayımız
172,133
Kaydolan Son Üyemiz
sereze

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst