Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abi ben luleburgazdayim firma Çorlu'da (Corona dolayısıyla bir yere çıkamıyoruz ama ortalık yatissin) Özellikle ziyaret edip resimleri paylaşırım...
Benim kontrplak dediğim su kontrasi kavak kontra vs gibi iyi bir üründe olabilir... Yanlış anlaşılmayida önlemek lazım...
Çorlu Orion AVM de...
biraz zaman geçmiş ama umarım cevap alabiliirm... Kaplamasız (emaye,teflon vs) döküm tava marka olarak ne önerirsiniz? hem odun ateşinde hemde tüp üzerinde kullanabileceğim bir şey arıyorum...
Karavan virüsü insana girince :) burası müthiş bir bilgi havuzu... uzun zamandır takip etmeye, buradan bilgi sahibi olmaya teorik olarak birseyler öğrenmeye çalışıyoruz... elbette sadece teori yeterli değildir pratik ile desteklemek şart... motokaravan elbette çok güzel fakat bizim gibi ancak...
İhtiyaçlarınız nelerdir bence önemli nokta orası. Keşke ikisininde birer hafta sonu kiralayabilseniz böylece hangisini tercih edeceğinize daha kolay karar verirdiniz.
GM 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
diye yazınca camların 90 derece yukarı doğru kalkacağını düşünmüştüm... ondan dolayı nasıl göründüğüne dair fotograf varmı dıye sormustum ama sanırım bu tip camlar sürgülü minibüs tipi...
Resim cekebildiniz mi nasıl birşey olduğunu hafta sonu gidince göreceğim elbette ama merak ettik simdiden...
ihaleyi alan 51000+775 damga vergisi ile kazanmıştı. keşke kullanacak birinde kalmış olsaydı. 79000 satabileceğine ihtimal vermiyorum. Alacak olan 2020 modelini alır...
Crawler de özgün tasarimdan ziyade güney afrika cumhuriyeti karavan üreticisi conqueror den kopya cekmis olduğunu düşünüyorum... Aynı zamanda avusturalyada çok fazla kullanıyor oranın iklimine ve koşullarına çok uyumlu bir karavan...
Üretici web adresi
Conqueror Off Road Campers | Industry...
@Demirak
Sizin değerlendirmelerinizi bekliyorum...
Umarsan 3.60 ta Ranza koymak için ekstra fiyat istiyor. Üst dolapların iptal edilmediği fakat yatak seviyesinin aşağı doğru inen bir tasarımı varmış ranzalı modelin.