Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kur farkı ile şimdi makas çok açıldı ama inanın aynı kalite ve donanım seviyesine eşitlediyseniz yerli ve Avrupa karavanı fiyatları da Avrupa karavan aldıracak kadar birbirine yakın oluyor. Bugün yerli bi karavanda ısıtıcı 3 sistem dolap ve boiler eklerseniz Avrupa ile kıyas için fikir verir...
Tamam sen neden o insanın fikrine saygı duymuyorsun. Benim de demek istediğim aynı şey ama sen hep bana hep bana dersen olmaz ki abi. Tamam bundan sonra ne sen ne ben alıntı cevap yapmayalım saygılı olalım birbirimize başkalarına ve onların fikirlerine.
Boş olan fikirler değil kafalardır...
Tabiki edebilirsin. Bende bir form sitesinde bilgi fikir paylaşımı yapmak isteyen insanlara karşı takındığın yanlış tavrın ile yazdığın “boş işler bunlar” mesajını rapor ediyorum.
İlah gibi saygı duyulmayı beklerken zerresini göstermiyorsun. ;))
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
E abi kanunlara uyuyorsan ne güzel o zaman neden boş iş diyorsun ya insanlara. İnsanlar da senin yaptığını yapmaya çalışıyor yönlendirmek tecrübe paylaşımı yapmak yerine ket vuruyorsun insanların merak ettiği konulara.
Sana saygısızlık da yapmadım ikaz ettim sadece.
Hayattan keyif alman dileği...
Sıkıntılarımı hallettim kendim şükür problem kalmadı sadece İstanbul’da güneş enerji sistemi kurulumu yapan bi firma önerisi yapabilirseniz çok memnun olurum.
Ya abi bu konuda belki on kez bu şekilde cevap yazmışsın da artık cevap verecem ki fikrini kendine sakla çünkü insanlar endişe ve kaygı duymak istemiyor bi eğlence ve keyif yaşarken.
Sen ip ile kuşak dolaşabilirsin, sana da kimse bişey demez ama bu tarz fikirlere de saygı duymalı.
Bi sıkıntı...
Sa herkese
Uzun zamandır takip edip yakın zamanda üye olup sizlerle bilgi alışverişi yapmaya başlamıştım çok keyifliyim şu sıra çünkü öyle böyle bir karavanım oldu artık :))))
Swift 2008 model bir İngiliz karavan edindim fakat karavanda ufak tefek aksaklık var ya da ben sistemini çözemedim...
Haklısınız karmaşık olmuş biraz
Ben Türkiye de karavanına kasko veya sigorta yaptırdıktan sonra kaza durumunda zararını yaptırdım veya parasını aldım diyen görmedim demek istedim
Avrupa o konuda bizden 60 yıl önde ama ben karavanına hadi yapanı bulup kaza yapıp sonra Sigorta veya kaskodan Türkiye de parasını alan duymadım form da da okumadım örneği var mı ?
Kazasızlık en güzeli ama olduğu zaman ben kanunen bir işlem yapılabileceğini sanmıyorum çünkü dediğiniz gibi aracın parçası gibi gösterip rapor tuttuk ve biz haklıyız peki eksper geldiği zaman bakacak araç değil romörk Sigorta şirketi ödeme yapmaz veya oluşan hasar karavan da bu işlem kaydı araç...
Çok doğru söylediniz
Karavan hızlı ve fark edilmeden geçen zamanı yavaşlatmak ve o anın zevkine varmak içindir
Oynatma hızı 0.5 ;)
Şimdi kafamdaki bi diğer soru şöyle
Bu güncelleştirmeler yapılırken sipariş vermeli ve en iyi hali ile almayı mı ummalı ya da mükemmel hale gelene kadar beklemeliyim
Her yenilemenin fiyat yansıması olacak mı acaba şuan 33.000 TL ama camların değişimi veya diğer değişimler dahil fiyatı mı? ne...
En güzel ve cezbedici nokta 375 erba ilk modeli ile en son hali arasında standart donanım olarak geliştirmeye firma sahibinin açık ve başarılı iyileştirmeler yapıyor oluşu
Oturma düzeni u ya dönmesi camların geliştirilmesi gibi durumlar erbayı zirveye çıkardı benim nezdimde
Bunun göz ardı...