OzturkAkif kullanıcısının son içeriği

  1. O

    Kartepe Gezisi; Maşukiye, Sapanca Gölü, Greenpark Otel

    Ynt: Kartepe Gezisi; Maşukiye, Sapanca Gölü, Greenpark Otel Ve Kartepe'den ayrılmadan önceki son durağımız.
  2. O

    Kartepe Gezisi; Maşukiye, Sapanca Gölü, Greenpark Otel

    Ynt: Kartepe Gezisi; Maşukiye, Sapanca Gölü, Greenpark Otel Birkaç kare daha..
  3. O

    Kartepe Gezisi; Maşukiye, Sapanca Gölü, Greenpark Otel

    Ynt: Kartepe Gezisi; Maşukiye, Sapanca Gölü, Greenpark Otel Maşukiye dereiçi alabalık tesislerine uğradık geçerken, Sapanca göl kıyısına gidip manzarayı seyrettik ve yeni yapılan su kayağı tesisini gördük bu yaz kullanıma resmi olarak açılıyor. Ardından ise yolculuğumuzu Ca.So restaurant ve...
  4. O

    Kartepe Gezisi; Maşukiye, Sapanca Gölü, Greenpark Otel

    Ynt: Kartepe Gezisi; Maşukiye, Sapanca Gölü, Greenpark Otel Dağdan inerken yol kenarında bi sucuk evinde oturup manzaraya karşı çay içtik. Sucuk evinin sahibi Hasan bey işi icabıyla değil doğayı sevdiği için doğayla birlikte olan birisi. Arılar, güvercinler, ördekler ve köpekleri bunun...
  5. O

    Kartepe Gezisi; Maşukiye, Sapanca Gölü, Greenpark Otel

    Ynt: Kartepe Gezisi; Maşukiye, Sapanca Gölü, Greenpark Otel Günübirlik gitmek için ideal, sabah erken saatlerde gelip köy kahvaltısı ardından, zirve turu ve dağın çevresi gezilebilir. Şu sıralar hertürlü spor için uygun ben yarın için snowboardı ayırttım bile.Diğer fotoğraflarıda paylaşıyorum...
  6. O

    Kartepe Gezisi; Maşukiye, Sapanca Gölü, Greenpark Otel

    Bugün sömestr sayesinde memlekete geldim. Fırsattan istifade küçük çaplı bi Kartepe gezisi yaptık. Bu sayede bu yılki ilk karıda görmüş oldum, şu zamanlarda imkanı olanların gelmesini tavsiye ediyorum. Sizinle birkaç fotoğrafı paylaşmak istedim...
  7. O

    Körfez Off Road Ekibi; İhsaniye - Yuvacık ve Aytepe Sırtlarında (08 Ocak 2012)

    Ynt: Körfez Off Road Ekibi; İhsaniye - Yuvacık ve Aytepe Sırtlarında (08 Ocak 2012) Çok güzel bi gezi olmuş, çamurunuz bol olsun.
  8. O

    Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya

    Ynt: Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya Çok güzel bir gezi olmuş, karavanınız hayırlı olsun. Paylaşımınız için teşekkürler.
  9. O

    Başlangıç İçin Hangi Makine'yi Önerirsiniz?

    Ynt: Başlangıç İçin Hangi Makine'yi Önerirsiniz? Öncelikle çok teşekkürler Mehmet bey. Ancak belirttiğiniz makinenin fiyatı benim bütçe olarak belirlediğim miktarın üstünde, bu yüzdende ileride alınabilecek olarak düşünebilirim belirttiğiniz makineyi yeniden teşekkürler selamlar.
  10. O

    Sizce Hangisi: Grand Cherokee'mi CJ-5'mi?

    Ynt: Sizce Hangisi: Grand Cherokee'mi CJ-5'mi? Bilgilendirmelerinizden dolayı çok teşekkürler Melih abi. CJ fikri aklımdan çıktı zaten sizin söyledikleriniz ve araştırmalarımın sonucunda Grand Cherokee'de karar kıldım.
  11. O

    İlginç Bisikletler

    Ynt: İlginç Bisikletler İlk defa gördüm fotoğrafların birçoğunu, çok güzel seçmişsiniz emeğinize sağlık.
  12. O

    Elektrikli Bisikletlerin Hummer’ı: M55 Beast Hybrid Bike

    Ynt: Elektrikli Bisikletlerin Hummer’ı: M55 Beast Hybrid Bike Gayet etkileyici görünüyor. Emeğinize sağlık.
  13. O

    Sizce Hangisi: Grand Cherokee'mi CJ-5'mi?

    Ynt: Sizce Hangisi: Grand Cherokee'mi CJ-5'mi? Doğru söylüyorsunuz, ben kendi çapımda başladım araştırmaya yavaş yavaş ileriki kısımlarda gerek olursa yardımlarınıza başvururum.Yeniden teşekkürler.
  14. O

    Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur...

    Ynt: Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur... Teşekkürler, özel mesaj olarak yolladım gerekli bilgileri. Malesef katılamıyorum kış kampına, bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim. Kayıt için verdiğiniz linkten sanal olarak yapıyorum üyeliği. Yeniden teşekkürler, görüşmek üzere.
  15. O

    Sizce Hangisi: Grand Cherokee'mi CJ-5'mi?

    Ynt: Sizce Hangisi: Grand Cherokee'mi CJ-5'mi? Teşekkürler Levent abi. İncelemeye başladım, benimki biraz hazır cevap beklemek oldu gerçekten. Kafama takılan yerlerde yardımınıza başvurucam. Yeniden teşekkürler, görüşmek üzere.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,460
Mesajlar
1,518,200
Kayıtlı Üye Sayımız
172,115
Kaydolan Son Üyemiz
SoundofSilence

SON KONULAR



Geri
Üst