onuravci kullanıcısının son içeriği

1. O

İst-anadolu , Hafif Gezintilere Bende Katılmayı Planlıyorum

Ynt: İst-anadolu , Hafif Gezintilere Bende Katılmayı Planlıyorum Çok teşekkür ederim.
  2. O

Satılık 10 Numara 5 Yıldız

Ynt: Satılık 10 Numara 5 Yıldız İyi satışlar dilerim fiyat konusunda bir bilgi göremedim. Özel mesaj yolu ile iletebilir misiniz?
  3. O

Ynt: İst-anadolu , Hafif Gezintilere Bende Katılmayı Planlıyorum Onur Avcı - 0532 340 85 01 şimdiden teşekkür ederim.
  4. O

Ynt: İst-anadolu , Hafif Gezintilere Bende Katılmayı Planlıyorum Ben pek takip edemiyorum iş yoğunluğu dolayısıyla :) geziler olursa benide davet edebilir misiniz? :) Grand Cherokee 5.2 ile elimden geldiğince yanınızda olurum. numarayı özel mesaj yolu ile mi ileteyim?
  5. O

Jeep Grand Cherokee 5.2

Aracımı 1.5 ay önce satın aldım. Kullandığım ilk 4x4 araçtır denebilir. Nedense son dönemlerde hep bir doğa gezilerine hayranlığım arttı. Ve çılgınlık yapıp bir 5.2 aldım :) Doğa ile iç içe olmak apayrı bir duyguymuş. Ne hız arıyor insan ne çevrede insan. Temiz hava, ağaçlar ile aynı ortamda...
  6. O

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar, ismim Onur. İstanbul'da yaşıyorum. Grand Cherokee 5.2 aracım var. Doğa gezilerini çok seviyorum. Sayfanızı sürekli takip ediyorum ama ilk mesajı yazmak bugüne nasip oldu :) Bilgilendirici konular içinde üşenmeyip yazan arkadaşlara çok teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri