Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ülkemizde de ürettiği elektriği şebekeye satanlar var. Bu konuda Kerem Çilli beyin aydınlatıcı videoları var.
Video: https://www.youtube.com/watch?v=XXWyKQBaXXo
Kalbiniz sağlam ise , kenarda en az 1 yıl süre ihtiyaç duymayacağınız birikiminiz var ise heyacan da arıyorsanız borsaya girebilirsiniz demektir :) Bu sene borsa da fırsatları değerlendirenler iyi paralar kazandı. Çoğu hisse tarihinde görmediği zirveleri gördü. Özellikle mart ayı sonundaki...
Firma şu an Kocaeli Uzuntarla da . Adapazarın dan gelirken yol kenarında bir kaç motokaravan ve tabelasını görmüştüm .Eskiden mobilya / kanepe üreten yerdeler
Yıllardır 12V dalgıç pompalı duş kullanıyorum (yurt dışından almıştım markasını unuttum) 3.yılında dalgıç pompa arıza yaptı. Sebebi ; duş yaptıktan sonra duş başlığı ve hortum içinde kalan suyun dalgıç pompa motorunu bozması. Sonra Adapazarındaki karavan firmasından yeni bir dalgıç pompa aldım (...
Benim yıllardır kullandığım kendi yaptığım küçük piknik tüpü rüzgarlığım var. Malzemesi : Hurdacıdan almış olduğum eski buzdolabı evaporatör , 4 adet küçük boy menteşe , 16 adet pop perçin ve el emeği . Alüminyum evaporatör ü tüpe uygun 3 parça kesip, menteşeleri perçinle montajlayarak katlanır...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)
Atilla bey, yine ilginç fikirleri ve yenilikleri bizlerle paylaştığınız için teşekkürler , kolay gelsin.