Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba dostlar. 2004 overland 2.7 Crd sahibiyim. Motor ısındıktan sonra, sadece rolantide yağ basıncı düşüyor ve check gages yakıyor. Gaza bastığımda yağ basıncı normale dönüyor. Uzun yolda gaza sürekli bastığımdan basınç göstergesi stabil. Başına gelen var mıdır? Dün marş bastığımda yani...
Merhaba Sevgili dostlar. Suzuki Samurai projesini bitirdikten sonra bir tekerlekli bungalow ev yapmaya başladım. Neredeyse son aşamadayım. Malum kış geldi, meşgale lazım. Uzun zamandır başlamak istediğim çekme Karavan Projesine başlıyorum. Şase için Kocaeli'den destek aldım. Alko torsiyonlu...
Merhaba Kerem Ağabey;
Aracı sattım. Lastik konusunda hiç bir sorun yaşamadım. 15" jant / 32" lastik uyum sağlamıştı araca. Motoru komple revize ettik ancak tamamen orijialine sağdık kalarak.
Arabanın içi ile ilgili hiç resim yüklememiştim. Bazı revizyonlar gerçekleştirdim.
Taban halısı tamamen yenilendi. Zemini kazıyarak korozyona karşı yeniden izole etmiştik. Halısını da yeniledik mis oldu.
Tavan ve kapı pandizotları alkantra kaplandı.
Direksiyon deri kaplandı.
Tüm elektrik...
Merhaba dostlar. Uzundur yazmıyorum. Biraz ekleme yapalım son durum ile ilgili.
Hafta sonu 27 yaşında bir arabanın araziye ilk defa çıkışına şahit olduk. Gururlandırdı bizi kara kızan.