Arama sonuçlarınız

1. milimadami

2008 Sorento Için Snorkel Arıyorum

hortlatmak lazım bu konuyu ? Türkiye'nin en çok satan suv'una uygun şnorkel yok mu memlekette ?

2. milimadami

Yeni Projem Voyager Çekme Karavan

Merhaba Sevgili dostlar. Suzuki Samurai projesini bitirdikten sonra bir tekerlekli bungalow ev yapmaya başladım. Neredeyse son aşamadayım. Malum kış geldi, meşgale lazım. Uzun zamandır başlamak istediğim çekme Karavan Projesine başlıyorum. Şase için Kocaeli'den destek aldım. Alko torsiyonlu...
  3. milimadami

Bir Çekme Karavan Doğuyor

Elinize sağlık.

4. milimadami

Yeni Proje Suzuki Samurai

Eli Kulağında :)
  5. milimadami

Merhaba Kerem Ağabey; Aracı sattım. Lastik konusunda hiç bir sorun yaşamadım. 15" jant / 32" lastik uyum sağlamıştı araca. Motoru komple revize ettik ancak tamamen orijialine sağdık kalarak.

6. milimadami

Seviyoruz merkez...

7. milimadami

30 ağıstos ve arazi gezisinden bir kaç kare.
  8. milimadami

İç kısımlar
  9. milimadami

Demir arka tampon yaptık. Sinyalleri yeniledik. Fena olmadı...

10. milimadami

Arabanın içi ile ilgili hiç resim yüklememiştim. Bazı revizyonlar gerçekleştirdim. Taban halısı tamamen yenilendi. Zemini kazıyarak korozyona karşı yeniden izole etmiştik. Halısını da yeniledik mis oldu. Tavan ve kapı pandizotları alkantra kaplandı. Direksiyon deri kaplandı. Tüm elektrik...

11. milimadami

Merhaba dostlar. Uzundur yazmıyorum. Biraz ekleme yapalım son durum ile ilgili. Hafta sonu 27 yaşında bir arabanın araziye ilk defa çıkışına şahit olduk. Gururlandırdı bizi kara kızan.
  12. milimadami

Discovery 2 Almak Istiyorum.

Ne güzel günlerimiz geçmiş burada be... Tüm başlıkları yeniden okudum... Disko mu alsam ne yapsam @Derinderin :)

13. milimadami

Doblo Cargo Maxi Xl Için Muhtemel Proje

Yeni uygulamalar yok mu ? Merakla takipteyim [emoji4] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  14. milimadami

Cam filmi yaptık biz [emoji2955] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  15. milimadami

Çirkin olmasın da Dakar’da da koşmasın [emoji4] Dakar’da koşanların hepsi çirkin, ben güzel görünsün istiyorum. Tamamen bana göre, keyfime zevkime göre. Söyledikleriniz yanlış demiyorum. Ancak bana göre aracın üzerinde ki lastikler, bu araca benim takacağım en doğru lastikler. Bkz. Doğru lastik...

16. milimadami

Merhaba, neye göre doğru yanlış ? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  17. milimadami

Daha yavaş, daha az konforlu, daha ekonomik [emoji4] çok teşekkür ederim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  18. milimadami

Samu at home... Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

19. milimadami

Montaj için 1 e kadar uğraştık. Yorgun düştük. Devamı yarın. Isırmalı mini cooper s Koltuklar takıldı. Dışarıda Boyanan parçalar araca monte edildi. Hard top, panjur vs. Tüm fitiller yenilendi. Aynalar takıldı Çamurluk sinyalleri yenilendi Pioneer hoparlörler monte edildi. Ön panjuru revize...
  20. milimadami

Topluyoruz Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo