Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Diff Lock
merhabalar diff lock sistemi botaş araçlarının hiç birinde bulunmuyor.Türkiye ye özel istenirken kilitsiz istenmiş nerden biliyorsun derseniz mersedes türkiye den araçların bilgilerini çıkarttırdım saygılarımla
Ynt: Mercedes G Giresun'da
tekrar hepinize teşekkür ederim.Araç benzinli kısa olanıdır.Aldığım araca gelince alırken tanış bir mercedes servisinde kontrol ettirdim.Babamda yılarca butarz araçlara bindiği için tam not aldı.Herhangi bir problemle karşılaşmadık.motor ve arazi şanzımanı dört...
Hepinize teşekkür ederim.Aracı ya nasipten aldım 86 model araba orjinal sadece koltuklarına kılıf takmışlar.Onları da çıkarttım çok defarmasyonu yok.Ankaradan marşa basıp giresuna geldik.Aracımızı kısa şase aldık.Babamın isteğide buydu.Sanayide sadece discovery den...
Merhaba g serisinde ben de olmayan arabaya dportif görünüş sağlayan çamurluğun dışındaki çamurluk düdeklerini nerden bulabilirim yardımlarınızı bekliyorum
Herkese merhaba yıllardır pajero.suziki vitara.patrol.discovery.j 5 ve lada nivaya bindim.avcılıkla uğraştığımız için jeep her zaman olmazsa olmazımdı.Sonunda babama bir mercedes g serisi aldırdım. ankara ya nasip ticaretten onlarada teşekkür ederiz bizle ilgilendiler.3kuşaktır fotoğrafçılık...
Ynt: 86 Model Mercedes G 230 Gaziantep'te ?..
Merhaba aracınız hayırlı olsun benzinli bir araca ne kadar vermeliyim.Ankara dan bende almayı düşünüyorum teşekkürler
Ynt: Botaş'dan Çıkma G Serisi İçin 460 Serisi Diferansiyel Kilidi ?..
Nazım bey aracınız hayırlı olsun.Bende araçlar bir tane almak istiyorum.Kısa veya uzun ne kadar vermeliyim tabiki herkesten bilgi almak isterim yarın ankaraya gideceğim.