Mercedes G Giresun'da

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan meral28 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,167

meral28

Yeni Üye
Herkese merhaba yıllardır pajero.suziki vitara.patrol.discovery.j 5 ve lada nivaya bindim.avcılıkla uğraştığımız için jeep her zaman olmazsa olmazımdı.Sonunda babama bir mercedes g serisi aldırdım. ankara ya nasip ticaretten onlarada teşekkür ederiz bizle ilgilendiler.3kuşaktır fotoğrafçılık yapıyoruz dedem babam ve ben...Babama 4 ay önce işi bıraktırdık çünki artık koşma zamanı bizde..Şimdi aracı toparlasın bir o merada bir o dağda keklikte ördekte çullukta bıldırcında tabiki tavşanda adrenalini atsın.Hepinizin güzel bilgi ve birikimleriyle birlikte.Hepinize kucak dolusu selam.Linklerden faydalanırken GİRESUN da olduğumu unutmayın bölgede yardımcı olabileceğim konulara 24 saat açığım.Sevgi ve Saygılarımla
Şeref Meral

Etiketler
Ynt: Mercedes G Giresun'da

Merhaba g serisinde ben de olmayan arabaya dportif görünüş sağlayan çamurluğun dışındaki çamurluk düdeklerini nerden bulabilirim yardımlarınızı bekliyorum

Hepinize teşekkür ederim.Aracı ya nasipten aldım 86 model araba orjinal sadece koltuklarına kılıf takmışlar.Onları da çıkarttım çok defarmasyonu yok.Ankaradan marşa basıp giresuna geldik.Aracımızı kısa şase aldık.Babamın isteğide buydu.Sanayide sadece discovery den çıkarttığım daha 1000km yapmamış lastiklerimi taktım sonradan araca arazite uyumlu lastikler alacağım.Ayrıca ayni gün aracı arazide kullandım.Gayet iyi herhangi bir sorun yaratmadı.Araca hidrolik direksiyon taktırabilirim.Klima çalışıyor herhangi bir sorun yok.Vites 5 ileri olabilir.Şuan tek araştıracağım yani sizden yardım çamurluk düdekleri arabayı farklı kılıyor.Size aracın resmini çekip yollayacağım saygılarımla giresun Şeref MERAL

Şeref Bey Merhabalar bugün ben de hurdacılar sitesinde yanasip otoya gittim Ekrem Bey araçları anlattı bir tanesi de Giresuna gitti dedi demek ki o sizmişsiniz. Aracınız hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız nice yıllara inşallah. Kısa şasi dizel mi aldınız benzinli mi ? Bende baktım araçlara hemen hemen hepsi çok temiz gözüküyordu ama tabi bir de sizden dinlemekte fayda var. Bende bir tane almayı düşünüyorum o yüzden tecrübelerinizi buraya da bekleriz.

tekrar hepinize teşekkür ederim.Araç benzinli kısa olanıdır.Aldığım araca gelince alırken tanış bir mercedes servisinde kontrol ettirdim.Babamda yılarca butarz araçlara bindiği için tam not aldı.Herhangi bir problemle karşılaşmadık.motor ve arazi şanzımanı dört dörtlük durumda sadece gelince tüm yağlarını değiştirdim.lastikler değişti.Şimdi ufak tefek eksiklerini topluyorum.Ayrıca bugün arazi de denedim gayet başarılı.Her zaman bilgi verebilirim.

hayırlı olsun sız toplanmısmı aldınız yoksa ıhaleden cıkmıs halı ılemı ve fıyatını ogrenebılırmıyım kaca aldınız

lpg taktirdinizmi? photo foto bekliyoruz, yoksa ;sizin olay terzi ve sokuk olayina benziyecek,,, umarim latifeye alinganliginiz yoktur:smiley: saygilar

herkese selam araca giresunda fiber den çamurluk dodikleri yaptırıyorum.en kısa zaman da resimleri yollayacağım.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,907
Kayıtlı Üye Sayımız
166,709
Kaydolan Son Üyemiz
Mete26

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR