Mathilda0606 kullanıcısının son içeriği

1. Mathilda0606

29 Ekim Sarıalan Kampı

-15ni gördük ama mükemmel bir kamptı. Odunumuz çok olduğu için sorun yaşamadık
  2. Mathilda0606

29 Ekim Sarıalan Kampı

27-29 Ekim 2018 tarihlerinde Bolu Sarıalan yaylasında Cumhuriyet Bayramı kampı yapacağız. Birçoğumuz Ankaradan gelmekle birlikte yakın civardan olup da gelebilecek tüm doğa severleri bekleriz. Facebook adresimiz Facebook'a Giriş Yap | Facebook
  3. Mathilda0606

Ankara Kampçıları Nerede :)

Hatta bu hafta sonu kampımız var ışıkdağı karagölde
  4. Mathilda0606

Merhaba hem whatsap hem Facebook grubumuz var. Facebook kullanıyorsanız Facebook'a Giriş Yap | Facebook
  5. Mathilda0606

Işıkdağı Kampı #kampankara

İlk kamp biraz endişe uyandırır ancak kalabalık olunması bir avantajdır. Öncelikle tabi zorunlu ihtiyaçlarınız olacak. Çadır, şişme yatak veya mat, uyku tulumu gibi. Gelelim kampımıza... Biz KampAnkara ekibi olarak ihtiyaçlarımızı ve yiyecek içeceklerimizi kendimiz temin edip, kampta ortak...
  6. Mathilda0606

İlk kamp biraz endişe uyandırır ancak kalabalık olunması bir avantajdır. Öncelikle tabi zorunlu ihtiyaçlarınız olacak. Çadır, şişme yatak veya mat, uyku tulumu gibi. Gelelim kampımıza... Biz KampAnkara ekibi olarak ihtiyaçlarımızı ve yiyecek içeceklerimizi kendimiz temin edip, kampta ortak...
  7. Mathilda0606

Kamplarımız 20-25 kişi civarında geneli aile olmaktadır. İlk kampınız mı?
  8. Mathilda0606

Facebook'a Giriş Yap | Facebook Dahil olun Facebook grubumuz
  9. Mathilda0606

31 Ağustos - 02 Eylül 2018 Ankara Işıkdağı Karagöl kampımız olacaktır. KampAnkara ailesi olarak müsait olanları bekleriz. Gelmek isteyenler benimle iletişime geçebilir.
  10. Mathilda0606

İsim neydi?
  11. Mathilda0606

21-22 Temmuz Sorgun Göleti Kampı

Evet grubumuz aile ağırlıklı. Detaylar için Facebook'a Giriş Yap | Facebook
  12. Mathilda0606

21-22 Temmuz Sorgun Göleti Kampı

Merhaba, hafta sonu gündüzcüler yoğun oluyor evet. Bizim yaptığımız hafta kpss olduğu için fena değildi. Aile olarak kamp yapanların içine pek girmiyorlar ama gündüz piknikçileri pek çekilmiyor cidden. Ben yeni gördüm bildirimi. Belki de gittiniz ve ben şu an boşa yazıyorum ben sizin Facebook...
  13. Mathilda0606

Ankara Kamp Sevenler

Facebook'a Giriş Yap | Facebook Ankarada kamp yapmak istiyor ve kimseyi bulamıyorsanız grubumuza dahil olun.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri