Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sonuçta kimse karara kim kefil diye sormadı bildiğim kadarı ile nedenini sordu . Bence talihsiz bir acıklama olmuş bu (sanırım yönetimden bu uye açıklaması)açıklama. Bence halen gizemini koruyor bu karar
Huseyin bey
Yukarıdaki cevap içinde bana en ilginç geleni md 2 oldu. Bir karar verildiyse zaten karar hazırdır. Bunu yeniden yayınlamak yada acıklamak için bence süreye ihtiyaç yok. Zaten alınmış bir karar vardır. Muhtemelende bu yazılmıştır. Bunu tekrarlamak yeterlidir diye düşünüyorum...
Forumu takip edebildiğim kadarı ile entellektüel anlamda zengin, bardağın boş tarafınında düşülmesi gerektiğini belirten bir şahsiyetti. Bence forumun bir rengi idi. Bu rengin bir şekilde kaybolması bence forumun kaybıdır diye düşünüyorum
“Bu ortamda ortayı bulmak pek kolay olmasa da kelimelere takılmadan inatla deneyimlerimizi paylaşmaya devam etmek temel prensip olmalıdır” güzel bir tanım. Kişiselleştirmeden konuşmak
Ben yazdıgımı dusunuyorum gıttıgınız yerde su varsa dediğim cumlede sız bos tank agırlıgından bahsediyorsunuz ıkısı farklı bence dolayısı ile bu ikisini birlestirmek sızın yorumunuza kalıyor bence
Gittiğiniz yerde su bulabiliyorsanız depo büyüklüğünün önemi yok bence. Ha çeki aracında 100 lt taşımak isterseniz yaklaşık 5 bidon yapar oda araca fazla diye düşünürüm( çeki aracı buyuk değilse) sonucta sn. Bartek’ın yorumuna katılırım bende