Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mahmut Mustafa GÜNDOĞDU kullanıcısının son içeriği
Masaldım bir üretici olarak buradan kimseyle polemiğe girmek degil.yaptigim birseyin cok çok iyi herkesin begenisini alırım heh iste bu varmi üstüne söz söyleyen diye bir egomda yok ve kimsenin haddine de degil.benimde degil.'''el elden üstündür'''
Biz kimseyi örnek almayan yeniliklere...
Ben arkadaşın benimle iletişime geçmesi için telefonumu yazdim.forumdan konuşup tabiki birşey yazmayacağım.bana ulaşsın da whatsapp yazdim gsm yazdim sms yazdım.forum sayfalarini takip bile etmek istemiyorum bir üretici olarak.okusamda rast gelsemde cvp yazmak hiç istemiyorum.magirus benzetmesi...
3d çiziminde olan görseli de yapabiliriz diye anlayabiliriz.her karavan bir degildir.gerçek olarak fiyatlar gerçek resimdekinden anlaşılmalı. Bu karavanın dış hatlarını değiştirmediğimiz sürece üzerinde istediginiz görseli yapabilmeye muktediriz.siz yeterki benden ne istediğinizi söyleyin nasil...
Ben elimden geleni yapıyorum.dahada yapmaya devam edicem.bizim en ayri özelliğimiz kopya çekmiyoruz.2 modelimiz de eşi benzeri yok.yine yeni modeller yapacagiz yine farkli olacagiz.yerli üreticiler eleştiriliyor ya bende yerli alıcıları eleştirmek istiyorum.avrupa karavan olsun 3 kuruş daha...
merhaba akın abicim akmühendis.saygılar hürmetler
ilk önce avrupalı bulurdu yapardı demek Türkiyeyi küçümsememek gerekirdi.monoblok gövdenin en basit olayı su almaması bunu vurgulamak isterim.avrupalı ilaç da yapıyor fakat agrıyan yerinizi veya hastalığınızı tedavi ederken baska yerinizde...
Aynen öyle.ne kadar eski imalatci olsaniz da herseyin yerli yerine oturmasi için 3- 4 urun yapılması lazim.ama yurur aksamda kesinlikle olmaz.ic dizayn calismasi bi kac gorsel yaptikdan sonra ancak içi oturur.ilk ürün acemiliktir.
Gövdenin fiberin katlariyla alakalı.hacime göre kat sayisini artar.dayaniklilik bu halde eldildi.yurur aksamda da dingil tercih meselesi olduğu icin max 1800 kg deki bitmiş karavanı tek dingille süspansiyon ve alt yapi kurulumu yapiyoruz.suspansiyon bizim işimiz degil dingilin marifeti.biz tek...
Merhaba kyenipazar41
Mavera 6.50 de henüz yapmadım ama leyli 4.30 da ayni formatta yürüdüğümüz için onda yaptim.trafige kapali bir yolda 180 km kiza ciktim. Viraz testi de yaptim.yine trafige kapali bölgede drift yaptim tabiri caizse 8 cizdim diyelim arkamda karavanla ve boş bir kabukla...
Biz kimseyi taklit etmeyiz.profilinizdeki resim örneği standart bi karavan işte.alisilmisin dışında değil.hayata geçireceğimiz daha ne modeller var. Mavera daha başlangıc