Arama sonuçlarınız

1. M

Yerlİ Çekme Karavanlarimiz...

Masaldım bir üretici olarak buradan kimseyle polemiğe girmek degil.yaptigim birseyin cok çok iyi herkesin begenisini alırım heh iste bu varmi üstüne söz söyleyen diye bir egomda yok ve kimsenin haddine de degil.benimde degil.'''el elden üstündür''' Biz kimseyi örnek almayan yeniliklere...

2. M

Ben arkadaşın benimle iletişime geçmesi için telefonumu yazdim.forumdan konuşup tabiki birşey yazmayacağım.bana ulaşsın da whatsapp yazdim gsm yazdim sms yazdım.forum sayfalarini takip bile etmek istemiyorum bir üretici olarak.okusamda rast gelsemde cvp yazmak hiç istemiyorum.magirus benzetmesi...

3. M

3d çiziminde olan görseli de yapabiliriz diye anlayabiliriz.her karavan bir degildir.gerçek olarak fiyatlar gerçek resimdekinden anlaşılmalı. Bu karavanın dış hatlarını değiştirmediğimiz sürece üzerinde istediginiz görseli yapabilmeye muktediriz.siz yeterki benden ne istediğinizi söyleyin nasil...
  4. M

0533 634 00 53 whatsapp Gsm Sms

5. M

Ben elimden geleni yapıyorum.dahada yapmaya devam edicem.bizim en ayri özelliğimiz kopya çekmiyoruz.2 modelimiz de eşi benzeri yok.yine yeni modeller yapacagiz yine farkli olacagiz.yerli üreticiler eleştiriliyor ya bende yerli alıcıları eleştirmek istiyorum.avrupa karavan olsun 3 kuruş daha...
  6. M

merhaba akın abicim akmühendis.saygılar hürmetler ilk önce avrupalı bulurdu yapardı demek Türkiyeyi küçümsememek gerekirdi.monoblok gövdenin en basit olayı su almaması bunu vurgulamak isterim.avrupalı ilaç da yapıyor fakat agrıyan yerinizi veya hastalığınızı tedavi ederken baska yerinizde...
  7. M

Aynen öyle.ne kadar eski imalatci olsaniz da herseyin yerli yerine oturmasi için 3- 4 urun yapılması lazim.ama yurur aksamda kesinlikle olmaz.ic dizayn calismasi bi kac gorsel yaptikdan sonra ancak içi oturur.ilk ürün acemiliktir.

8. M

Gövdenin fiberin katlariyla alakalı.hacime göre kat sayisini artar.dayaniklilik bu halde eldildi.yurur aksamda da dingil tercih meselesi olduğu icin max 1800 kg deki bitmiş karavanı tek dingille süspansiyon ve alt yapi kurulumu yapiyoruz.suspansiyon bizim işimiz degil dingilin marifeti.biz tek...
  9. M

Merhaba kyenipazar41 Mavera 6.50 de henüz yapmadım ama leyli 4.30 da ayni formatta yürüdüğümüz için onda yaptim.trafige kapali bir yolda 180 km kiza ciktim. Viraz testi de yaptim.yine trafige kapali bölgede drift yaptim tabiri caizse 8 cizdim diyelim arkamda karavanla ve boş bir kabukla...

10. M

Merhaba akdeniz45 siz büyük üstadlarin sözleri tecrübeleri gerçekten bizim için onemlidir.beklerim efendim.
  11. M

Ortİz Karavan Aşmiş Gİtmİş... Bravo..

Biz kimseyi taklit etmeyiz.profilinizdeki resim örneği standart bi karavan işte.alisilmisin dışında değil.hayata geçireceğimiz daha ne modeller var. Mavera daha başlangıc

12. M

Ortİz Karavan Aşmiş Gİtmİş... Bravo..

Hepsini çöpe atmak kelimenizi yanlış buluyorum.ben üzülmem çünkü niye.her üreticinin bir emeği var.bu emeklerinin de begenilmis yanları ve kullanicilari var.genelleme degilde hepsini dediginiz zaman sadece ureticiler degil kullanicilardanda tepki alirsiniz.benim bana göre ters degil.size göre...
  13. M

Alper bey merhaba Gerekli olan herşeyden bahsetmişsiniz zaten.eklenebilecek neler var diye düşünüyorum aklima gelmedi bile şuan.evet herşeyin ilki zordur zordur.biz leyli 4.30 u monoblok yaparken bunu nasıl tek parça yapacagiz nasil karavanlar bakim gerektirmeyecek toz su almayi çürümeyi nasil...

14. M

Merhaba ben GÜNDOĞDU KARAVAN sahibi mahmut.biz MAVERA ile değişik bir tasarım yapmanin farkindalik gostermenin mutluluğu içindeyiz ayrica belirteyim istedim.bizim karavanimiz zeminle birlikte komple tek parçadir.zeminle birlikte dememin de ayrıca en büyük ozelliklerinden birisi biz sadece...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri