m.kantekin kullanıcısının son içeriği

1. m.kantekin

Gezenbilir Kütahya Grubu

Ynt: Gezenbilir Kütahya Grubu Ad - Soyad: Mehmet Kantekin Doğum Tarihi ve Yeri: - Gediz / Kütahya Memleket: Kütahya Meslek: Bankacı İlgi Alanı: Fotografçılık, Doğa, Tarihi mekanlar
  2. m.kantekin

Gezenbilir Bursa Uludağ Zirvesi Yolunda (21 - 23 Nisan 2012)

Ynt: Gezenbilir Bursa Uludağ Zirvesi Yolunda (21 - 23 Nisan 2012) Murat bey ve Ersin bey alakanız için çok teşekkür ederim. Kısa zamanda ekipman sorununu giderip aranızda olmaya çalışacağım. Konunun takipcisiyim.
  3. m.kantekin

Gezenbilir Bursa Uludağ Zirvesi Yolunda (21 - 23 Nisan 2012)

Ynt: Gezenbilir Bursa Uludağ Zirvesi Yolunda (21 - 23 Nisan 2012) Bende katılmak istiyorum fakat ne yapacağımı bilmiyorum tek başımayım. Yani ne getirmem gerek ne yapmam gerek beni bilgilendirirmisiniz ? Ve kütahyada bir grup varmı ?
  4. m.kantekin

uşak_kanyon

Ynt: uşak_kanyon Bende konuyu takip ediyorum, kanyonu merak ediyorum görmek istiyorum. Kütahya da yaşıyorum neden burada hiç bu tarz organizasyonlar olmuyor.
  5. m.kantekin

Amatör Telsizcilik Sınavı 2012

Ynt: Amatör Telsizcilik Sınavı 2012 Merhabalar, Amatör Telsizci belgesine hangi alanlarda ihtiyacımız olur ?
  6. m.kantekin

Köprülü Kanyon

Ynt: Köprülü Kanyon Burayı çok seviyorum. Burda rafting bambaşka kesinlikle gidilmesi gereken bir yer. :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,171
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.