Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu arada atlamışım.
Bu söylemiş olduğum arıza tespiti kullanıcının ön fikir edinmesi açısından faydalı olabilir.
Genelde ben böyle bir şikayetle gelen müşterinin aracını lifte kaldırıp aracı çalıştırıp dsc yi iptal edip tekerleri boşta çevirdiğimde sesin nereden geldiğini tespit...
Merhaba kaan bey.Uzun bir süredir Gezenbilir'e girip yorum yapıp bilgi paylaşamıyorum.Sebebi İzmir'de LR servisi (Özayrancı Otomotiv)işletiyor ve işlerimin bi hayli yoğun olması diyebilirim.Neyse ilk paylaşım Size nasipmiş diyerek yardımcı olmaya çalışayım.
Freelander 2 lerde ve genellikle de...
Merhaba üstad.
Uzun süredir forumlardan uzak kaldım.İzmir de Land Rover servisim var(Özayrancı Otomotiv) bilen bilir. Yetkili servisten ayrılmayım.
vesilenizle ,konuya ilgili olması açısından eski modellerin yağ dolum tablolarını paylaşıyorum:
faydalı olması dileklerimle.Saygılar sunarım.
Ynt: Yeni Aldıgım 2001 Model Freelander 2,5 V6 İçin Bi Kaç Sorum Olucak
Merhaba Adem Karnuçu beyi İstanbul önerebilirim TEL: 0536-287-75-56 size her konuda yardımcı olabileceğine eminim arayıp rahatlıkla görüşebilirsiniz.
Ynt: Range Rover 2006 2.7 Tdv6 20 İnch Jant Arıyorum
Merhaba elimde az kullanılmış bir takım orjinal lastikli jant var ilgilenirsen 3250 tl ye bırakırım
Ynt: Dönüşlerde Araç Kasılıyor.
Merhaba .Eğer dönüşlerde fazla kasıntınız var ise yüksek ihtimalle transfer kutunuz dağılmak üzeredir.Kontrol ettiriniz.