ismail akkaş kullanıcısının son içeriği

1. ismail akkaş

1987 Model Toyota Ln65 2.4 3l Satılık Çok Acil

Arabam 1987 model olup bütün bakımları yapılmıştır hic bir masrafı olmayıp rahatlıkla uzun zaman arZsız bi sekilde bineceğiniz bir arabadır önler disk fren olup üstünde hidrolik direksyon 2.4 3L motora cevrilmiştir alan kişiyi gayet memnun edecek bi arabadır 4 adet jant lastik sıfırdır arka...
  2. ismail akkaş

Mercedes G Almak İstiyorum Ama Biraz Korkuyorum Yardımınıza İhtiyacim Var

Ynt: Mercedes G Almak İstiyorum Ama Biraz Korkuyorum Yardımınıza İhtiyacim Var Yanıtın ve ilgin icin teşekkür ederim daha fazla bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim arac düzgün dediğim gibiceki kolları lastiği ve ve jant lastiği eksik araba 88 model 300GD die geciyor araba ilk gün kibi...
  3. ismail akkaş

Mercedes G Almak İstiyorum Ama Biraz Korkuyorum Yardımınıza İhtiyacim Var

Öncelik le herkeze merhaba şu aralar elime cok güzel bi fırsat gecti ama biraz korkuyorum G hakkında hi birşey bilmiyorum orjinal haliyle duruyo sadece bi kere motoru yapılmış ve hic daha ellenmemiş 70000 binde olması lazım adama sadece ceki kolları lastikleri değişecek diyor bu arabalar nasıl...
  4. ismail akkaş

Cok Acil Yardımınıza İhtiyacım Var Defransyel Ötme Yapmaya Başladı

Ynt: Cok Acil Yardımınıza İhtiyacım Var Defransyel Ötme Yapmaya Başladı Benim arabadada vRdı lastik bilyeleri ayna martınbilyeleri kecelrr felan hepsini değiştirm icini güzelce temizleytim sonra sesi kesti meğersem benim araba gayet sesis gidişi varmış
  5. ismail akkaş

Ynt: Cok Acil Yardımınıza İhtiyacım Var Defransyel Ötme Yapmaya Başladı ilginiz icin teşekkürler yaptıracaz yapcak bişey yok
  6. ismail akkaş

Ynt: Cok Acil Yardımınıza İhtiyacım Var Defransyel Ötme Yapmaya Başladı zonguldak/devrek teyim ama araba hızlandıktan sonra ses yapıyor boşa alınca ve ya yarım gazda sesi kesiyor aynamartunidemi boşlukmu var acaba
  7. ismail akkaş

arabayla suya girdim ve gecemedim biraz yüksekti su malum suda biraz kalınca su gitmiştir die yaglarını değiştirelim dedik komple yağlarını değiştirdim fakat değiştikten 3-4 gün sonra arabam ötme yapmaya başladı şimdide biraz fazla ses yapıyor ne yapmam lazım....
  8. ismail akkaş

Hilüx Cok Yeni Bilgi Verirseniz Sevinirim........

Ynt: Hilüx Cok Yeni Bilgi Verirseniz Sevinirim........ O reng aklıma geldi ama görmediğim icin biraz tedirginim o renge bugün vince bakacam abi ona göre tekrardan yazarm ilgin icin teşekkür ederim ....
  9. ismail akkaş

Ynt: Hilüx Cok Yeni Bilgi Verirseniz Sevinirim........ abi bugun veya pazartesi getirecekler vinci o zaman yazarım markasını bidde sınorkel nerden bulabilirim buna uygun toplamışken toplayım dedim orjinel rengini veya mat siyah düşünüyorum nedersiniz .............
  10. ismail akkaş

Ynt: Hilüx Cok Yeni Bilgi Verirseniz Sevinirim........ abi bi vinc buldum 3 tonluk alman malıymış sıfır işimi görürmü bide ne tavsiye edersin ........
  11. ismail akkaş

Ynt: Hilüx Cok Yeni Bilgi Verirseniz Sevinirim........ ufaktan başlıyacam eksikleri tamamlamaya niyetimde sağlam bişeyle yola cııkmak var tabi bilgili abilerden yardım almakla bu işi yapmak bnm icin en sağlam olacağını düşünüyorum .
  12. ismail akkaş

Ynt: Hilüx Cok Yeni Bilgi Verirseniz Sevinirim........ araba beklediğimden üstün cıktı aklımdaki az da olsa şüphe ortadan kaltı cok aktiv olarak dag bayır yayla geziyorum ve profesyonel olarak yasalar dahilinde avcılıkta kullanacam inş ilginz icin teşekkürler....
  13. ismail akkaş

Nissan Patrol Arıyorum 93-98 Arası

Ynt: Nissan Patrol Arıyorum 93-98 Arası bizim bi abi de var 3 kapı arkası acık mavi renkte kupada biraz cürük var satacak motorda sıkıtısı yok arabanın ilgilenirseniz görüştürürm...
  14. ismail akkaş

arabam 87 model yaglı direksyon önler disk fren,91 model 2.4 yeni tip motor konuldu ve ben bu arabayı yeni aldım sizce iyimi yaptım yoksa kötümü

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,175
Kayıtlı Üye Sayımız
167,060
Kaydolan Son Üyemiz
dusttornado

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.