Cok Acil Yardımınıza İhtiyacım Var Defransyel Ötme Yapmaya Başladı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ismail akkaş Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,138

ismail akkaş

Yeni Üye
Yer
zonguldak
arabayla suya girdim ve gecemedim biraz yüksekti su malum suda biraz kalınca su gitmiştir die yaglarını değiştirelim dedik komple yağlarını değiştirdim fakat değiştikten 3-4 gün sonra arabam ötme yapmaya başladı şimdide biraz fazla ses yapıyor ne yapmam lazım....

Etiketler
Ynt: Cok Acil Yardımınıza İhtiyacım Var Defransyel Ötme Yapmaya Başladı

sanzuman havalandirmasi denilen bisey var arac suda kalirsa sudan gecerse suyun icinde debelenirse ordan iceri su girer biz bunun icin genelde hortim baglayip yuksek biyere aliriz onu ayrica difaransiyeldede genelde kecelerden su alir.onlari kontrol edin su girdikten sonra hemen yag degistirmediyseniz hiz yaptiysaniz bosluk yapmis olabilir boslugunu aldirin.benim yillar once ilk tecrubemde boyle bisey yasamistim komple ayna mahuritindrn icindeki istavrozlara kadar degistirmistim.otmenin neyden olduguna bakmakta fayda var aslinda nerde ikamet ediosunuz ? ustalara yonlendirelim

Sent from my iPhone using Tapatalk

zonguldak/devrek teyim ama araba hızlandıktan sonra ses yapıyor boşa alınca ve ya yarım gazda sesi kesiyor aynamartunidemi boşlukmu var acaba

gormeden tecrube etmeden burdan bisey soylemek zor.istanbul ankara izmirde olsa yonlendirebilicegin yerler vardi ama zonguldakta malesef.onerim araci kullanmamanizdir anlayan birini bulana kadar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Merhaba arkadaşlar,
Benimde kyron aracimin diferansiyel inde düşük hızlarda hışırtı gibi bir ses geliyor, yuksek hızda da gazdan cekince uğultu gibi bir ses var. Maslak oto sanayi de tavsiye edebileceğiniz bir usta var mıdır? Teşekkürler.

Benim arabadada vRdı lastik bilyeleri ayna martınbilyeleri kecelrr felan hepsini değiştirm icini güzelce temizleytim sonra sesi kesti meğersem benim araba gayet sesis gidişi varmış

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,193
Kayıtlı Üye Sayımız
167,067
Kaydolan Son Üyemiz
sukru51

Çevrimiçi üyeler