Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yağmur almıyor sorduğumda getiren kişi 4 mevsim dedi fiyatı 300 tl iran sinirinda görev yaptigim için gümrükçülere getirtiyorum ürün bir kac güne bana gelecek fiyatı uygun görürseniz isteyene irtibata geçelim ona da getirteyim
Arkadaşlar kendime çadır ararken irandan buldum getirttim 2x220 boy 2m 4 veya max 5 kisilik 4 mevsim 5 sn de kurulum kaliteli güzel ve uygun fiyatlı video atacağım ilgilenen olursa getirtebilirim.
Mal
Malesef bedirhan bey biz alışkınız zorluğa onu tahmin edebiliyorum :) verdiğiniz bilgileri kaydediyorum listeme ekledim tşk ederim aklıma geldikçe size birşeyler sorabilirim meskul etmezsem sizi :)
Tekrar teşekkürler.
Merhabalar bedirhan bey öncelikle bana sagliycaginiz katkılardan ötürü teşekkür ederim.
Kamp malzemeleri bir kısmı mesleğim gereği asker olduğum icin var pek yabancı olmadigim bir alan ama yinede farklı olsa gerek :smiley:
Kendi binek otomobilim var çadır kullanacağım.
Kamp alanları da olabilir...
Ağustos-15 ten sonra akdeniz bölgesine eşim ve 4 yasindaki kızımla kamp ve tatil icin gideceğiz kamp konusunda acemiyiz ilk defa yapacağız kampla alakalı olan pek yakınımız yok malesef bi forumu buldum guzel oldu Daha önceden kamp tecrübesi olan bize arkadaş olabilecek ( hatta çocuklu ve bizim...