Huseyin4004 kullanıcısının son içeriği

1. Huseyin4004

4 Veya Max 5 Kisilik Sıfır Iran Çadırı 5 Sn Kurulum 2x220 Boy 2m

Halksınız galiba çadırdan çok anlamiyorum yeni olduğum icin bende normal çadır anladım
  2. Huseyin4004

Yağmur almıyor sorduğumda getiren kişi 4 mevsim dedi fiyatı 300 tl iran sinirinda görev yaptigim için gümrükçülere getirtiyorum ürün bir kac güne bana gelecek fiyatı uygun görürseniz isteyene irtibata geçelim ona da getirteyim
  3. Huseyin4004

Arkadaşlar kendime çadır ararken irandan buldum getirttim 2x220 boy 2m 4 veya max 5 kisilik 4 mevsim 5 sn de kurulum kaliteli güzel ve uygun fiyatlı video atacağım ilgilenen olursa getirtebilirim.
  4. Huseyin4004

Kamp Icin Arkadaş Aile

Hayrı bey çok teşekkür ediyorum değerli bilgileriniz icin
  5. Huseyin4004

Kamp Icin Arkadaş Aile

Liste icin çok sevinirim tskler
  6. Huseyin4004

Kamp Icin Arkadaş Aile

Mal Malesef bedirhan bey biz alışkınız zorluğa onu tahmin edebiliyorum :) verdiğiniz bilgileri kaydediyorum listeme ekledim tşk ederim aklıma geldikçe size birşeyler sorabilirim meskul etmezsem sizi :) Tekrar teşekkürler.
  7. Huseyin4004

Kamp Icin Arkadaş Aile

Merhabalar bedirhan bey öncelikle bana sagliycaginiz katkılardan ötürü teşekkür ederim. Kamp malzemeleri bir kısmı mesleğim gereği asker olduğum icin var pek yabancı olmadigim bir alan ama yinede farklı olsa gerek :smiley: Kendi binek otomobilim var çadır kullanacağım. Kamp alanları da olabilir...
  8. Huseyin4004

Kamp Icin Arkadaş Aile

Tabi bir veya birden çok aile de olabilir
  9. Huseyin4004

Kamp Icin Arkadaş Aile

Ağustos-15 ten sonra akdeniz bölgesine eşim ve 4 yasindaki kızımla kamp ve tatil icin gideceğiz kamp konusunda acemiyiz ilk defa yapacağız kampla alakalı olan pek yakınımız yok malesef bi forumu buldum guzel oldu Daha önceden kamp tecrübesi olan bize arkadaş olabilecek ( hatta çocuklu ve bizim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,905
Kayıtlı Üye Sayımız
166,707
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

SON KONULAR

Geri