gokayvaz kullanıcısının son içeriği

1. gokayvaz

Www.kampingturkiye.com İnternet Sitesi

Merhaba Arkadaşlar, Bir süredir üzerinde çalıştığımız sitemizi tamamiyle yeniledik. Sitemiz artık haritayla entegre çalışıyor. Tesis adıyla arama, il olarak arama, tesis türüne göre arama kısımları var. Yeni bir özellik olarak sitemizde bulunan konum butonuna tıkladığınızda konumunuzu...
  2. gokayvaz

Ynt: Www.kampingturkiye.com İnternet Sitesi Merhaba, bu şekilde bahsettiğiniz yerlerin sayısı fazla mı? Eğer elinizde bu noktalarla ilgili veri varsa bilgi@kampingturkiye.com adresine gönderin. Siteye yeni bir kısım ekleyecek kadar bilgi toplayabilirsek bu tarz bi çalışma düşünülebilir.
  3. gokayvaz

Ynt: Www.kampingturkiye.com İnternet Sitesi Merhaba, Bahsettiğiniz kamp noktasının fotoğraflarını gördüm fakat iletişim numaralarını bulamadım. Fotoğraflarda bungalovlar da görünüyor. Burası ücretli bir tesis mi yoksa doğal bir kamp alanı mı?
  4. gokayvaz

Türkiyede İlk Gezgin Kamp Planlamam

Ynt: Türkiyede İlk Gezgin Kamp Planlamam böyle durumlara yardımcı olması için hazırladığım www.kampingturkiye.com işine yarayabilir. sol menüdeki "Kamp Alanları" kısmından bütün kamp alanlarını aynı anda görüp yolculuk rotanı çıkarabilirsin.
  5. gokayvaz

Ynt: Www.kampingturkiye.com İnternet Sitesi Tekrar merhaba arkadaşlar, barkancelebi'nin önerdiği ve üzerinde çalışıyoruz dediğim, bütün kamp alanlarını tek haritada görebilmesi kısmını da hallettik. Sitemizin http://www.kampingturkiye.com/tr/kamp-alanlari/services-215.htm adresinden artık...
  6. gokayvaz

2015 Mayıs İçin Kamp Yapılabilecek Yerler

Ynt: 2015 Mayıs İçin Kamp Yapılabilecek Yerler www.kampingturkiye.com işinize yarayabilir. bi göz atın isterseniz.
  7. gokayvaz

Ynt: Www.kampingturkiye.com İnternet Sitesi arkadaşlar yeniden merhaba, önerilerinizin bir kaç eksik dışında hemen hemen hepsini ekledim. varsın, liman camping'i önermiştiniz fakat nette tesisle ilgili pek bilgi bulamadım. tesise ait bilgileri yazarsanız onu da eklerim. drares, önerdiğiniz...
  8. gokayvaz

Ynt: Www.kampingturkiye.com İnternet Sitesi eralpserper, bahsettiğiniz karavan kampını ekledim. barkancelebi, söylediğiniz şekilde bir uygulama üzerinde çalışıyoruz. biraz zaman lazım. bartek, yeni fikirlerinize ve önerilerinize de açığım gezegen07, kaya kamping'i ekledim. şimdi biraz...
  9. gokayvaz

Ynt: Www.kampingturkiye.com İnternet Sitesi gps koordinatlarını eklemeyi bitirdim. sitede bulunan kamp alanlarının sayfalarından artık tesislerin gps koordinatlarına da ulaşılabilir durumda.
  10. gokayvaz

Ynt: Www.kampingturkiye.com İnternet Sitesi hatayı düzelttim. gözden kaçan şeyler oluyor arada. uyarınız için sağolun ayrıca EvliyaCelebi2 hocam facebook kullanıyorsanız Gökhan AYVAZ isminden bana ulaşırmısınız?
  11. gokayvaz

Ynt: Www.kampingturkiye.com İnternet Sitesi EvliyaCelebi2, olumlu eleştiriler bize moral, motivasyon aşılarken eksiklerimizi söyleyen eleştiriler de gelişimizi sağlıyor. o yüzden olumlu eleştiriler kadar olumsuz eleştiriler de önemli. neden öyle yazdığınız konusunda hiç alınmadım aksine memnun...
  12. gokayvaz

Ynt: Www.kampingturkiye.com İnternet Sitesi iki şeklini de yüklemede bi problem olmaz sanırım. bulamadıklarım olursa size ulaşırım.
  13. gokayvaz

Ynt: Www.kampingturkiye.com İnternet Sitesi katkılarınız benim için çok değerli. çorbada bizim de tuzumuz bulunsun diyen herkese teşekkür ederim. bu gps konusunda fikrinizi almak istiyorum. gps koordinatlarının iki türlü gösterimi var. örneğin, 1) 40°58'25.5"N 29°05'36.7"E 2) 40.973742...
  14. gokayvaz

Ynt: Www.kampingturkiye.com İnternet Sitesi evet sizin listeniz üzerinde biraz çalışmaya ihtiyaç var fakat genel olarak çok işime yarayacağından eminim. tekrar sağolun. fotoğraf konusunda ben olabildiğince geniş kaynaktan bulmaya çalışıyorum. varsa kendi sitelerinden, tripadvisor'dan, google...
  15. gokayvaz

Ynt: Www.kampingturkiye.com İnternet Sitesi SRDRGV, güzel ve olumlu düşünceleriniz için teşekkürler. olumlu geri dönüşler işi takip etmede olumlu enerji olarak geri dönüyor. kamp yerleri konusuna gelince aynı sıkıntıyı ben de yaşadığım için işin ucundan tutmuş bulundum. birlikte daha güzel...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,047
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR