Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım
Yafta ve zan.... Belli yaşı aşanlara yakışmıyor... Hayatın onlara bir şey katmış olması gerekiyor... Ama Ocağa fasulye koyup pirzola yemeyi beklememek lazım... Neyse Hayırlısı olsun... Bu arada sözüm size değil... Siz sadece...
NEYE GÖRE 2 YE KATLAR DEDİNİZ BİLMİYORUM AMA İNANIN O PARANIN ALTINA GELİR... LÜTFEN BİLEN KONUŞSUN BİLMEYEN BİR ŞEYLER ÖĞRENMEYE ÇALIŞSIN...
1 - Hymer üretimi içinde 2 litrelik Fiat araçlar vardır bunların Türkiye ÖTV oranları...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-sahibinden-mutevazi-karavan-172704103/detay
Kesinlikle insanlarla dalga geçilmek için yapılan Cahil ve/veya Sonradan Görme birine ait bir ilan bence de... 50-60.000 euro...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-avukattan-alman-mali-orjinal-mercedes-mb100-super-temiz-171831522/detay
Bilen tanıyan kullanan var mı bu aracı ? Bana fiyat yüksek geldi modeline göre ?
Teşekkürler
Ynt: Karavanınızda Ya Da Camperinizde Olmazsa Olmazlarınız Nelerdir?
Güngör bey sanırım yanlış anlaşıldım... Evlerimizdeki kullanılmayan depo olarak kullandığımız odalar vardır yaklaşık 2 metreye 3-4 metre gibi olan ve hiç birimiz orayı yatak odası veya oturma odası yapmayız belkide tamamen...
Ynt: Karavanınızda Ya Da Camperinizde Olmazsa Olmazlarınız Nelerdir?
Karavan konusunda araştırma yaparken en çok duyduğum söz bu oldu ALKOL OLMADAN KARAVAN OLMAZ ??? Bu doğrumudur ??? Yani karavanın içinde rahat uyumak için sızmak mı lazım ? Alkol kullanmayan karavancı bir elin parmakları...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Selam, Ben istanbulda yaşayan Evliya Çelebi... Yaş 50 oldu daha pek gezemedim... İş seyehatlerinden gitlerden gellerden yoruldum... Emekli olmayı beklersem gezmek için hiç gezemeyeceğimi düşünmeye başladım... Bir yerlerden başlamam lazım... ya bir çadır...