Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benzinli aracin motorunu dizel ile degistiremiyorsunuz, yada tam tersi diye biliyorum. Ama boyle bir durumunuz olursa sizin motorunuzu almayi dusunebilirim. Yakit degerleriniz bence cok yuksek sanirim araciniz otomatik.
Merhaba, 93 2.4 runner sahibiyim. Parca bir sekilde bulunuyor ama guvenilir bir usta sart. 3.0 enjeksiyonlu hemdaha az yakar hem daha gucludur. Tek araba olarak yorabilir. Hafta sonu araci olarak kullaniyorum olduca konforlu sanruf ve 5 cam elektrikli hid. Direksiyon klima isitmali ön...
Merhaba bende defender cok dusunmustum. Defender modeline temizligine donanimina gore degisken bir fiyat araliginda satiliyor. 2. Araba olarak 4runner tercih ettim sebebi icinin daha derli topu olmasi klima 5 cam elektrikli hid. Direksiyon vs. Birde sehir icinde daha konforlu olmasi tabiki...
Motora takılacak herşeyin ön camın bile ruhsat işi olması gerekir. Top case lerin bileruhsata isletilmesi gerekli yasal olarak. Bir ara polisler devamlı çeviriyor di Ankara 7. CD. Sonunda eğer seyyar sökebiloyorsaniz devam edebiliyordunuz ama Pizzacı motorlarİda dahil sabit ise ceza...
Merhaba ben Ankaradan yazıyorum ismim Eray. Formdaki yorumlarınızı okudum.İlandaki aracı almayı düşünüyorum. Araç hakkın da yorum yaparsanız memnun olurum. İyi günler. 05383696015
Merhaba ilan daki araç hakkın da fikirlirinizi söylerseniz sevinirim.Bu fiyata alınırmı ya da x90 alınırmı?
1996 Suzuki X-90 X-90 17.750 TL Galeriden satılık ikinci el - 237450025