emirreis kullanıcısının son içeriği

1. emirreis

Semt Pazari

Ynt: Semt Pazari supersınız abım bu sekılde yardımlasmaya hıc denk gelmemıstım dogrusu. sızlerı tanımak buyuk onur.
  2. emirreis

Opel Frontera A ( Çeşitli Yedek Parça )

Ynt: Opel Frontera A ( Çeşitli Yedek Parça ) selam, +aracın sunruflu ve 5 kapı ıse tavan dosemenın durumu nedır +hava fılıtresının tırtıklı olan hortumu mevcutmu +sag arka kapı cam fıtılı +çakmak
  3. emirreis

fronteranız kaç kuruş yakıyor ?

Ynt: Fronteranız Kaç Kuruş Yakıyor ? tam bır aydır denıyorum ve sonuc hep aynı LPG de km de 476 kurus yakıyor benımkısı net.... 98 model 2.2i 16v Lpg,
  4. emirreis

Opel Frontera 2.2 16v Aracım

Ynt: Opel Frontera 2.2 16v Aracım Tesekkur Ederım. Bugun Aracımın Radyatör ve Egsoz Sıstemını komple yenıledım. Oto Kuaforden Sonra ıns Degısımlere BAslıyacagız.
  5. emirreis

Opel Frontera 2.2 16v Aracım

Merhaba 1998 model 2.2 16V Standart Donanım Aracım. Yakın Bır Zaman Icerısınde Off Road Görunumune Ulastırmayı Planlıyorum. Bır Kac Resımı:
  6. emirreis

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba, İsmim Ercan Emir. İstanbulda İkamet Ediyorum... Daha Önceleri Sımdıkının Aksıne Hep Coıllı Araclar Tercıhımdı :) Bu Ay ıtıbarı Ile Baslangıc Olarak 98 Mod Opel Frontera 2.2 Aldım. Yuksek Olması Ilk Defa Keyıf Verdı Dogrusu. Suan...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,168
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri