double kullanıcısının son içeriği

1. double

Grand Vitara Yedek Parça

Ynt: Grand Vitara Yedek Parça Serkan bey başka başlık altında yazmıştım ama birde size sorayım.2005 grand vitara 2.0 at aracımın radyo antenini kırdım.Ama bir türlü uygun birşey bulamadım.Sadece kırılan metal kısmını bulup monte edebilirmiyiz.Parçacının biri komple kaput içinden gelen...
  2. double

2004 Grand Vitara için Yedek Parça

Ynt: 2004 Grand Vitara için Yedek Parça Bu konu buraya uygunmu bilmiyorum ama incelediğim kadarıyla başka başlık altında bulamadım.Benim aracım 2005 grand vitara 2.0 at geçen gün radyo antenini kırdım >:(.Fakat uygun bir anten bulamadım.Buna uygun anteni nereden bulabilirim veya değişik bir...
  3. double

2004 2.0 OV AT Garand Vitara Yakıt Sorunu

Ynt: 2004 2.0 OV AT Garand Vitara Yakıt Sorunu kemal bey yanlış anlaşıldım herhalde.ben herhangi bir ürün önermiyorum.tam aksine yardım arıyorum.mobil yağlama kılavuzunda asgari koruma olarak mobil super s 10w-40,tavsiye edilen yağ olarakta mobil 1 protection formula 0w-40 öneriliyor.5-30 da...
  4. double

Ynt: 2004 2.0 OV AT Garand Vitara Yakıt Sorunu Yakıt sorununu yada takıntımı diyebilirim aştım.Bu aracın yakacağı ortalama değerler iyi kötü belli.Dahada düşük değerler için çabalamak pek akıllıca olmayacak kanımca.Aracımın bakım zamanı geliyor kullanacağım yağ konusunda tereddütte...
  5. double

Ynt: 2004 2.0 OV AT Garand Vitara Yakıt Sorunu Kemal Bey Teleflex-gfi iyi bir seçim,bendede aynı kit mevcut.Muhakkak ki araç kullanana,hava ve yol şartlarına göre yakıt farklılığı gösterecektir.Lakin yinede üç aşağı beş yukarı ortalama bir değeri olmalı.Beş depodur deniyorum;şehir içi kısa...
  6. double

Ynt: 2004 2.0 OV AT Garand Vitara Yakıt Sorunu Yani şu durumda benim aracın şehir içi kullanımda 335 krş lpg yakması çok abartılı değil.Tahminen şehir dışı uzun yolda da 285-290 krş civarı olacaktır.Ben yinede biraz daha düşük olmalı diye düşünüyorum (kısa yol 300-310,uzun yol 250-275) lakin...
  7. double

Ynt: 2004 2.0 OV AT Garand Vitara Yakıt Sorunu Gerçi epey zamandır uzun yolda deneme şansım olmadı ama 250 krş banada iyi gibi geldi.Şehir içide 300 krş gibi yakacaktır herhalde.Benim araçta şehir içi 335 krş yakıyor (son 5 denememde bu sonuç ortaya çıktı.)Bana biraz yüksek geliyor,siz yine...
  8. double

Ynt: 2004 2.0 OV AT Garand Vitara Yakıt Sorunu Arkadaşlar aranıza yeni katılan biri olarak hepinize sevgi ve saygılarımı sunarım.Ayrıca bu konu başlığı altındaki açıklamalarınızdan dolayıda hepinize teşekkür ederim.Formu okuyunca biraz olsun rahlatladım desem yeridir.Lakin yinede birşeyler...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,908
Kayıtlı Üye Sayımız
166,709
Kaydolan Son Üyemiz
Mete26

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri