Grand Vitara Yedek Parça

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan volo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,596

Etiketler

Ynt: Grand Vitara Yedek Parça

Motor parçaları, ön takım gibi mekanik parçalar, sadece satıcıları lazım. İlginize teşekkürler.

Bana da sağ arka stop far lazım, acaba ne kadardır?
Aksesuar olarak da arkada stop farları tamamen çevreleyen alimünyum görünümlü (aslı muhtemelen plastik) far çerçevesi de yapıştımayı düşünüyorum.
Bir yerde buldum 90TL. "YUHHH !" dedim içimden.

benim elimde bol miktarda vitara parçası var neler lazımdı size
şöyleki hasarlı araçları hurdaya ayırıp parça parça satıyorum.

volo' Alıntı:
Motor parçaları, ön takım gibi mekanik parçalar, sadece satıcıları lazım. İlginize teşekkürler.

arka stobun çıkması var elimde 40 tl farın yenisi var

BRAVEHEART' Alıntı:
Bana da sağ arka stop far lazım, acaba ne kadardır?
Aksesuar olarak da arkada stop farları tamamen çevreleyen alimünyum görünümlü (aslı muhtemelen plastik) far çerçevesi de yapıştımayı düşünüyorum.
Bir yerde buldum 90TL. "YUHHH !" dedim içimden.

eksperoto' Alıntı:
arka stobun çıkması var elimde 40 tl farın yenisi var
40TL olan hangisi acaba? Çıkma olan mı, yeni olan mı?
2007 model yeni kasa 5-kapılı 1.9 DDiS GRAND Vitara'ya uyar mı?
Bir fotoğrafını buraya eklemeniz mümkün mü? Aracıma uygun ve yeni, temiz ve sağlam olduğundan emin olayım hemen alırım.

Serkan bey başka başlık altında yazmıştım ama birde size sorayım.2005 grand vitara 2.0 at aracımın radyo antenini kırdım.Ama bir türlü uygun birşey bulamadım.Sadece kırılan metal kısmını bulup monte edebilirmiyiz.Parçacının biri komple kaput içinden gelen bağlantıyla birlikte değiştirmeli dedi.Yada sizin önerebileceğiniz bir çözüm varmıdır.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür eder.saygılar sunarım.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,687
Kaydolan Son Üyemiz
Zazizizo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR