Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu dingil karavanlarda kullanılamaz sebebi ağırlıktan dolayı değildir. tamamen hızdan dolayı 80 ile girdiğiniz bi virajda (80 diyorum çünkü türkiyedeki hız limiti bu) aniden frene basma durumu olursa karavanı zapt etmek imkansız olur. arkadan kayar gider isterseniz 10 tonluk kamyonla 1 tonluk...
çeki demiri takılıp ruhsata işlendikten sonra eğer çeki demirinde çıkarılıp takılma özelliği yoksa kafamıza göre sökemiyoruz zaten tse montajı kontrol ediyo araç alırken dikkat edin ruhsatta çeki demiri işlenmişse aracın üstünde de bulunsun o çeki demiri boş yere ceza yemeyin ben istanbul...
gıda konusunda temizlemek için çamaşır suyu veya diğer kimyasallar önerilmez onun yerine sirke önerilir deponun içine doldurabildiğiniz kadar sıcak su doldurun üstüne sirke dökün bu şekilde bi temizliğe gitmenizi öneririm
Benim ssangyong korando sports aracım var istanbul maltepede handy trailers diye bir firmaya taktırdım araçla birlikte gittim taktılar sonra bi dosya verdiler o dosyayla tse ye gittim aracı kontrol ettiler sonra notere gidip ruhsata işletildi öğleden sonra gittim akşama kadar hallettim bütün...