Cilekce kullanıcısının son içeriği

1. Cilekce

Lada Niva Aksesuar Sorunu

Merhaba bende Nivama aksesuar aldım. İnternet üstünden ve lada niva facebook grubundan bütün parçalar uygun fiyatla bulunabilir.
  2. Cilekce

1997 Lada Niva 1.7 Karbüratörlü Mü? 1997 Nissan Terrano 2.4 Benzinli Mi?

Bende yeni aldım Lada Nivamı topluyorum henüz. Çekiş ve kullanma hissiyatı çok güzel. 1991 LPG li 1.6 karbüratörlü
  3. Cilekce

1997 Lada Niva 1.7 Karbüratörlü Mü? 1997 Nissan Terrano 2.4 Benzinli Mi?

Ailecek gezecekseniz niva küçük kalabilir. Terrano hacmen daha iyidir. Yedekparça uygunluğu usta bulunulurluğu acısından Lada niva iyidir.
  4. Cilekce

Tata Xenon Kullanan Biri

TATA XENON AİLESİ Kötü yakıt alma. Bakımlarını aksatma. Antifrizsiz kullanma. Motoru bilen ustaya baktır arıza durumunda. Lastikleri biraz genişlet yol tutuşun artar.
  5. Cilekce

Tata Xenon Kullanan Biri

Enjektör arızası yaşanıyor kötü yakıttan genelde. Yakıt performansı sınıfının en iyisi. 100 km 7.5
  6. Cilekce

Tata Xenon Kullanan Biri

Gmpickup Murat abiden aldım İnstagram sayfası var. Ranger için yapıyordu uydurduk araca
  7. Cilekce

Tata Xenon Kullanan Biri

Whatsap grubumuza katılabilirsin TATA XENON AİLESİ bayağı bir arkadaş var kullanıcı olarak
  8. Cilekce

Aldım Alıcam

Macun işlemini kendim yaptım. Lokal boya yapacağım. Komple kaportaya sokmak çok masraflı geldi. İlerleyen işlemlerin resmini atarım.
  9. Cilekce

Aldım Alıcam

Macun işlemini kendim yaptım. Lokal boya yapacağım. Komple kaportaya sokmak çok masraflı geldi. İlerleyen işlemlerin resmini atarım.
  10. Cilekce

niva city veya niva safari modellerini arıyorum.

İstanbul’da niva torpidosu tamiri yapan usta var mı ?
  11. Cilekce

Aldım Alıcam

Bende yeni toplamak için bir niva aldım topladıkça resimleri atarım, çürükleri için Öner’iniz nedir?
  12. Cilekce

Tata Xenon Kullanan Biri

Dodikler l200 dodiği kaportayı keserek takıldı, lastik çamurluk ağzı çok dar xenonun. Mecbur genişlettik. Genişleyince görüntü çözümünü böyle yaptık.
  13. Cilekce

Yeni Aracim Tata Xenon 4x4

Kupa direklerinin bu yükseklikte gereksiz olduğu kanaatine vardım. Kupa direklerini keserek kupa yükseltme ve jant spacer olmadan 305 lastikleri sığdırdım. Son görsel.
  14. Cilekce

Tata Xenon Kullanan Biri

Aracımın son hali arkadaşlar ön kısma bir sarı Çakar ilavesi yaptım ve burada noktalıyorum.
  15. Cilekce

Tata Xenon Kullanan Biri

pdf Lerini isteyen olursa whatsapp üzerinden yollayabilrim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri