cevizkabugu kullanıcısının son içeriği

1. cevizkabugu

Karavan Tavsiyesi Yardım

Hiçbir şey yapılmıyor malesef.. Nazmi ustamız milleti tokatladıktan sonra, çektiği youtube videolarında çayını, kahvesini içerek, düdüklediği insanlarla dalga geçti.. Er karavan sahipleri de çok farklı değil, ailece şirket kurup düdüklemişler insanları.. Malesef bu olanlardan sonra hiç biri...
  2. cevizkabugu

Kasise Girince Aksıyla Beraber Tekerleği Çıkan Karavan Kazası

Bu arkadaşın yerinde olmayı kimse istemez.. Malesef üretimde artık ne aksaklık ve çetrefil varsa böyle bir olay olmuş.. Bu kazazede arkadaşımıza büyük geçmiş olsun, Allah daha beterinden saklasın..
  3. cevizkabugu

Karavan Tavsiyesi Yardım

Yürüyenini sağlam yapsalar yine bişey demiicem.. O da alanın elinde patlıyor, geçenlerde dingili kopan karavanı görmüşsünüzdür diğer topikte videosu var.. Artık bozuk mala da razı geleceğiz bundan sonra, biliyorsunuz Nazmi ustamız paraları toplayıp NK karavanı batırdı, bunun yanında Er karavan...
  4. cevizkabugu

Karavan anayolda ilerlerken basit bir kasis / çukura denk geliyor aksıyla beraber tekerlekler kopuyor karavan da yere oturuyor.... Ortalama 70-80 km/h ile gidiyor olabilir belki de daha düşük.. Dingil muhtemelen ya Knott ya da Alko orası bilinen bişey, dingilin takıldığı şase ne...
  5. cevizkabugu

Bu ne biçim bir karavan buyrun..
  6. cevizkabugu

Çekme Karavanla Hangi Köprüden Geçmeliyim..??

Arkadaşlar otomobil + 750kg altı çekme karavanla FSM den geçtim geçenlerde..(karavanda çeken aracın orjinal basılmış plakası takılı şekilde) Sistem karavanı farketmiş 3 dingil parası olan 134 TL. yi HGS hesabından düdüklemiştir bilginize sunarım.. Geçen sene geçtiğimde sadece otomobil ücreti...
  7. cevizkabugu

Karavan Tavsiyesi Yardım

Eski bir avrupa karavan alabilirsin, temiz olması şartıyla.. Bendeki karavan 35 yaşında Avrupa bir karavan, tekerleklere gress basmaktan başka hiç bir bakım yapmıyorum.. Bakıma gerek yok bence, akan sızan bir yer hala yok, küf ve rutubet yok, içeride buhar yok pencerelerden su sızmıyor.. Ben...
  8. cevizkabugu

Karavan Tavsiyesi Yardım

Yaz aylarında haşlak güneşte karavanın üstünü pamuklu bir kumaştan yapılmış örtüyle örtüp, kenarlardan bağla.. Ön ve arka tarafta nerede pencereyi gece açacaksan o tarafı don lastiği gibi bişeyle kumaşı tuttur, pencere taraflarına gelen kumaşı kolay bir şekilde gece açıp gündüz kapa.. Bu...
  9. cevizkabugu

Karavan Tavsiyesi Yardım

Siz karavan hayatına çoktan başlamışsınız, zorluk çekeceğinizi sanmıyorum. Virüsü kapmışsınız.. Geçmiş olsun.. Ne virüsü müü..? TIKLA GÖR :p
  10. cevizkabugu

Karavan Tavsiyesi Yardım

Yanlız yaşıyorsanız ve karavanı koyacak bir yeriniz varsa, karavanda yaşamak çok zevkli olabilir.. Bu sizin becerinize kalmış bişey.. Minimal yaşama ne kadar katlanabilirsiniz.. Karavanda uzun süreli yaşamanın sırrı karavanla olan aşkınıza bağlı..
  11. cevizkabugu

Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)

Çelebiyi eller aldı götürdü, o artık ellerin karavanı....
  12. cevizkabugu

Çekme Karavanciliğin Sonu Geli̇yor..

'''''Mokamp başka birilerine katlanmaktır''''' tezi kesinlikle doğru ben de sevmem mokamp kalabalığını.. Dipdibe bana daral gelir.. Ben özgürlüklten yanayım... Canım nere isterse oradayım..
  13. cevizkabugu

Blue Sky Marka Çekme Karavanlar Toplatılıyor...!!!!

Güvensiz ürün diyor.. Sanırım bu karavanında muhtemel şasesinde problem var.. Ne oluyor bu karavanlara böyle..
  14. cevizkabugu

Elma Marka Çekme Karavanlar Toplatılıyor..!!!

Ne yazıyor orada..?? Diyor ki tip onay belgesi O1 ile ürün niteliklerinin uyuşmadığı tespit edilmiştir.. Yani adamımız O1 tip onay belgesini almış, ama karavanı yaparken onaylanmış olan projesine uymamış.. -Malzemeyi ince kullanmış olabilir. -Dış kaplamada montaj sorunu olabilir. -Şaside...
  15. cevizkabugu

Elma Marka Çekme Karavanlar Toplatılıyor..!!!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Kocaeli’de bulunan Elma Karavan markasına ait Elm1 model karavanlar için uygunsuzluk tespitinde bulundu. Bakanlık tarafından 26 Mayıs 2025 tarihli kararla, ürünün piyasaya arzı derhal durdurulurken, karavanların geri çağrılması ve piyasadan tamamen çekilmesi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,795
Kaydolan Son Üyemiz
tora2005

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri