Arama sonuçlarınız

1. cevizkabugu

Çekme Karavanla Hangi Köprüden Geçmeliyim..??

@69A033 Evet haklı olabilirsiniz bu konuda.. Size katılmamak mümkün değil gayet hakkaniyetli olur da; bizim ülkemizde dövlet baba hep bizim arkamıza geçip çiviyi bize çaktığı için biz haksızız.. Para lazım bütçede açık var ''radar araçlarını boşta tutmayın'' şeklinde talimatlar...

2. cevizkabugu

Çekme Karavan Için Klima Enerji Tavsiyesi Yardım

Merhaba. Mersinde karavanla 10 gün kalmıştım.. Haziran ayı idi ne diyeyim bilemedim ama acaip sıcaktı.. Gündüz güneş pişiriyor, gece tüm camlar açıkta olsa esinti olmadığı zaman karavanın içi durulcak gibi olmuyordu..;) Ne tekim bende 12 volt vantilatör var onu açtığım zaman mışıl mışıl...
  3. cevizkabugu

Karavan Seçimi Için Tavsiyelerinize Ihtiyacım Var

@Umut TULUNAY Yurt dışında çekme karavanla kamp harici konaklamak yasak olabilir.. Ancak bizim ülkemizde yaz aylarında turistik plajlar haricinde her yerde geceleyebilirsiniz.. Bu konuda çok sıkıntı yaşamazsınız..

4. cevizkabugu

@xenofx Yeni karavanınız hayırlı olsun.. Ben de sizin gibi şehir şehir gezerken çekme karavanımı kullanıyorum.. Bir şehre gittiğim zaman önce o şehrin varsa park alanlarını araştırıyorum.. Böyle bir yer bulamazsam artık kimseyi rahatsız etmeyeceğim bir yerlere çekiyorum karavanı.. Hiç bir...
  5. cevizkabugu

Neden Bu Kadar Çok 2.el Çekme Karavan Var..??

Malum sitedeki ilan sayısı bir miktar düşmüş.. An itibari ile 1530 adet sahibindnen 1303 adet mağzadan --------------------------------- 2833 adet toplamda satılık karavan var..

6. cevizkabugu

750 Kg. Alti Karavanlara Ruhsat Zorunlu Olacakmiş...

O1 Kategorisi Karavan ve Römorkların Tescili Zorunlu Oldu! Yönetmelik Resmi Gazetede Yayınlanarak Yürürlüleğe Girdi. O1 kategorisi karavan ve römorkların tescil edilerek plaka ve ruhsat çıkarılması gerekliliği Araçların Satış, Devir ve Tescil İşlemlerinin Yürütülmesi hakkındaki yönetmelikte...

7. cevizkabugu

Aynen 2035 yılına kadar fink atmaya devam. Sonrasında çökeriz bi yerlere. :)
  8. cevizkabugu

Yalnız Kovboy Ve Karavancı Olmak...

Yanlız olmak bence iyidir.. Kafa dinlersin.. 2 kişi olunca çok sorun çıkıyor.. Bir de 2 kişiden biri kadın olursa abooooooooovvvvv.. Ahan da yandın o zaman.. Motor gibi dır dır dır dır yol bitmez abi.. İstediğini yapamazsın, dertli olursun dertli..
  9. cevizkabugu

Merdivanaltı üretim karavanlar çok sıkıntı yaşayacak gibi geliyor bana.. Büyük ihtimalle ruhsat alamayacaklar.. Durum böyle olunca da bir yerlere ya çökme karavan olacaklar ya da tavuk kümesi olacaklar..

10. cevizkabugu

Güney Karavan Minika 2.50

Ne diyeyim bu boyutta bir karavan için çok yüksek bir fiyat.. BIM 220.000.tl 390 Erba satarken bu uçuk bir fiyat olmuş..

11. cevizkabugu

Nisan 2021 yılında yaklaşık 3 yıl önce , tüm karavanların ruhsata tabi olacağını hatta 2022 yılında satılan O1 tip karavanların ruhsatlı olarak satılacağının duyumunu almıştım.. Duyumu alınca hemen buraya konu açmıştım, genelde böyle bişeyin olmadığı yönünde de yorumlar olmuştu.. Sonunda...
  12. cevizkabugu

@yusufkaptan41 Her şey bi yana ama bu karavan bana çok küçük geldi.. 2 kişi için çok zor olur.. Tek kişi için biraz daha büyüğünü alana kadar zoraki idare eder bence.. Yücel Bey'in karavanı boy olarak daha büyük sanırım en azından tek kişi için daha uygun gibi.. Yücel Bey KDV dahil fiyatı...

13. cevizkabugu

Küçücükmüş..
  14. cevizkabugu

Gezenbilir Üyelerine Özel; Karavanist Karavan Ve Ekipmanları Fuarına Ücretsiz Davetiye

Ücretsiz bilet bitti artık.. Eğer hatırı sayılır bir karavan firması size ücretsiz karekod göndermezse ücretsiz giremezsiniz.. Bilet ücretleri kişibaşı 100tl. Tüyap otopark ücreti 200tl. Tmm işte daha önce sistem size bilet vermiş.. Karekod göndermiş , mailinize gelen karekodu Tüyap...

15. cevizkabugu

O1 Kategorisi Karavan Ve Römorkların Tescili Zorunlu Oldu..!!!

O1 Kategorisi Karavan ve Römorkların Tescili Zorunlu Oldu! Yönetmelik Resmi Gazetede Yayınlanarak Yürürlüleğe Girdi. O1 kategorisi karavan ve römorkların tescil edilerek plaka ve ruhsat çıkarılması gerekliliği Araçların Satış, Devir ve Tescil İşlemlerinin Yürütülmesi hakkındaki yönetmelikte...
  16. cevizkabugu

Yeni yönetmelik çıkmış..
  17. cevizkabugu

5 kişilik 5 metre karavan çok güzel ama çekmesi maalesef çok zor.. Karavan hem ağır hem de çeken araçta 5 kişinin olması daha da zorlaştırır....

18. cevizkabugu

@xenofx Aradan geçen süre içinde her hangi bir karavan satın aldınız mı..?? Aldıysanız paylaşırmısınız..
  19. cevizkabugu

Isparta Çandır Yazılı Kanyon

Yıl 2024 yaz ayları; Maalefef artık çok tanınmayan bakir bir yer değildir.. Her yer mangalcı dolu, pislik ve çöple beraber sinekten geçilmiyor.. Her tarafta mangal ve duman var.. 20 sene önceki bakir doğadan eser kalmamış.. Özellikle hafta sonu ve bayramlarda sakın gitmeyin.. Karpuzunu yiyen...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,569
Kaydolan Son Üyemiz
lystrakon

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR