Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
UP enerji telefon etti herşeyi hallettik..
Şirket araçları benim telefonda yüklü..
Karavanı han'ımın telefona yükleyip devam edeceğiz..
%3 indirim için teşekkürler @YOL Sedat başkannnnnn 🙏🙏🙏
UP enerji uygulaması indirildi kayıt olundu..(Şirketim adına) .. Araç tanımlaması nerede bulamadım yada plaka girilmesi nerede? ön otorizasyonla kartımdan limit tanımlalamam lazım galiba belki ondan sonra araç plakası girilebilecektir.. Ayrıca şahsım adına kayıtlı karavanım için ne yapacağım...
yok ben po uygulama indirdim.. hemen indiriyorum.. Konunun ilk mesajına linkleri eklermisin üstadım... benim gibi yanlış yollara sapmasın arkadaşlar.. Hemen indirip sonucu yazacağım.
KVK kapsamında eskiye ait kayıtlarım silindi.. Uygulamaya girdim yeni üyelik açarken referans kodu sordu.. Kampanya kodu sormuyor üstadım.. beceremedik anlayacağın. sorun devam ediyor.
selam hocam.. youtubeye baktım abone oldum beğendim..
alacağınız hücre A grade olmalı.. kazalı araçlardan çıkma kullanılmış hücre olmamalı.. bağlantı aparatları bms devresi vb.. unsurlar kaliteli olmalı.. hücreler çok sıkı bir kasada olmalı vs vs..
youtubede lifepo4 batarya yapımı ile ilgili...
Başkan 3 5 müşteri temsilcisi ile görüştükten sonra.. biri beni aradı ve KVK kapsamında 2010 dan kalan verilerimin silinmesi için bir pdf form doldurup göndermemi söyledi..
Doldurup e posta ile attım.. sonucu bekleyeceğim 3 4gün..
Ben mücadeleden vazgeçmem, mücadeleden vaz geçen pes etmiş...
@YOL Sedat Reis çok teşekkürler... 2 tane şirket aracım 1 de motokaravanım var..
Uygulamayı indirdim ama yeni üye olamıyorum.. 2010 da Eskişehir den benim telefonla bir positive kart oluşturulmuş.. onun iptali için başvurdum .. sonra yeni üyelik deneyeceğim.. Bakalım ne olacak...
Dişlerin 5 10 tanesi kırılıp yok olmuş.. 3d baskı yapıldı kırıldı.. dişliyi üretebilecek yaşlı bir teknik ögretmen buldum ve rica minnet sarı metalden yapıldı dişli.. sorunsuz çalışıyor.
Selam Gezenbilir ailem. Konuyu açarken forumu araştırdım ama sorunuma uygun konu bulamadığım için bu başlığı açıyorum.
Suzuki Vitara 2001 1.6 jlx var bende.. Kalorifer peteği değişimi oldu.. o arada Kalorifer hava yönlendirme modülü DOGA 250.9001.20.00 sıkıntı çıkardı.. TElektrikçi arkadaşım...
eyvah geldi sığındı bize.. yetişkin uysal bir kedi.. 50 km mesafedeki bağ evimize götürdük iki defa.. ama karavanla 500 km yi nasıl gidecek hala bilmiyorum.. artık nisana kadar kapancaya gide gele alışacak.. şimdilik çantasında gidiyor. Ama karavanda açıkta gitmeyi öğrenmeli.
Yeminle hayırsız adamız biz. İşimiz düşünce buradayız..Allahtan sprinterci bir forumdaş dürttüde ona bilgi verirken benim kendi başlığıma bu son videoyu atmak geldi aklıma.. Hakkınızı helal edin.
Not: Bu sezon Kamer Kız da gezenbilir stickeri olacak.. söz veriyorum.
Video...