Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam Gezenbilir ailem. Konuyu açarken forumu araştırdım ama sorunuma uygun konu bulamadığım için bu başlığı açıyorum.
Suzuki Vitara 2001 1.6 jlx var bende.. Kalorifer peteği değişimi oldu.. o arada Kalorifer hava yönlendirme modülü DOGA 250.9001.20.00 sıkıntı çıkardı.. TElektrikçi arkadaşım...
eyvah geldi sığındı bize.. yetişkin uysal bir kedi.. 50 km mesafedeki bağ evimize götürdük iki defa.. ama karavanla 500 km yi nasıl gidecek hala bilmiyorum.. artık nisana kadar kapancaya gide gele alışacak.. şimdilik çantasında gidiyor. Ama karavanda açıkta gitmeyi öğrenmeli.
Yeminle hayırsız adamız biz. İşimiz düşünce buradayız..Allahtan sprinterci bir forumdaş dürttüde ona bilgi verirken benim kendi başlığıma bu son videoyu atmak geldi aklıma.. Hakkınızı helal edin.
Not: Bu sezon Kamer Kız da gezenbilir stickeri olacak.. söz veriyorum.
Video...
kirli su tanklarım 2 adet 105 lt.. stepne yatağını söktüm attım stepne taşımıyorum. Temiz su tanklarım yatak altında aracın sağ çamurluğu üzerinde karşılıklı 135 ve 65 lt paralel bağlı. wc ev tipi klozet. yatak dikine 190 cm eni 105 solda kalan alan wc banyo..
ekteki çizimde tek atık deposu ve...
tek pişmanlığım 4x4 sprinter aramamaktır.. 2 sene 20 bin km oldu.. geçen sene 36 gün Güneydoğu gezdik..Oralar şimdi yok malesef.😭
Hatalarım;
1- 3875 kg araca başında ilave makas attırmamak, sonra makas kırınca yaptırmak
2-Panelleri temizlemek için arka tarafa merdiven yapmamak
uydu anteni işi sıkıntılı hocam.. ben en fazla 2 3 gün kalabilirim gittiğim yerde.. depo sistemlerim ona müsait. Ama Mİ box ı inceleyeceğim sağolun.. 🙏🤗
Çok teşekkürler. 40 cm tırcı antenine bakacağım.
Mi box şu mu?
https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-tv-stick-1080p-android-tv-media-player-dolby-dts-chromecast-p-HBV00000VGTNC?magaza=G%C3%9CZEY
Yok orada da uydu sistemleri anlatmışlar. Her yere yeni konu açmayı sevmem forumlarda.. mevcut konu üzerinden sorarım.
Naçizane bir karavan KAMER yaptım..Ama uydu anteni koyacak yerim yok.
Cep telefonuma vodafone tv aboneliği alsam.. Ve gittiğim yerde vodafonun çektiğini varsaysak.. cepteki...