Arama sonuçlarınız

1. ccingiler

Jlx 1.6 Kalorifer Hava Yönlendirme Modülü Doga 250.9001.20.00 Arızası

Selam Gezenbilir ailem. Konuyu açarken forumu araştırdım ama sorunuma uygun konu bulamadığım için bu başlığı açıyorum. Suzuki Vitara 2001 1.6 jlx var bende.. Kalorifer peteği değişimi oldu.. o arada Kalorifer hava yönlendirme modülü DOGA 250.9001.20.00 sıkıntı çıkardı.. TElektrikçi arkadaşım...

2. ccingiler

Karavanda Evcil Hayvan

kediye tasma mı olur diyen ben ciddi ciddi düşünmeye başladım..
  3. ccingiler

Karavanda Evcil Hayvan

eyvah geldi sığındı bize.. yetişkin uysal bir kedi.. 50 km mesafedeki bağ evimize götürdük iki defa.. ama karavanla 500 km yi nasıl gidecek hala bilmiyorum.. artık nisana kadar kapancaya gide gele alışacak.. şimdilik çantasında gidiyor. Ama karavanda açıkta gitmeyi öğrenmeli.

4. ccingiler

..."kamer".... Bodoslama Karavan Yapmak

Yeminle hayırsız adamız biz. İşimiz düşünce buradayız..Allahtan sprinterci bir forumdaş dürttüde ona bilgi verirken benim kendi başlığıma bu son videoyu atmak geldi aklıma.. Hakkınızı helal edin. Not: Bu sezon Kamer Kız da gezenbilir stickeri olacak.. söz veriyorum. Video...
  5. ccingiler

Mercedes Sprinter Karavan Dönüşümü Başladı

Bu videoyu unutmuştum.. İşte bizim Kamer Kız. Video: https://www.youtube.com/watch?v=hs_acqldrpc&t=25s

6. ccingiler

Sağolun .. genelde pc başında olmam ama mail ile bildirim gelir.. Geç te olsa Tecrübemi aktarırım..Şimdiden kolay gelsin.

7. ccingiler

kirli su tanklarım 2 adet 105 lt.. stepne yatağını söktüm attım stepne taşımıyorum. Temiz su tanklarım yatak altında aracın sağ çamurluğu üzerinde karşılıklı 135 ve 65 lt paralel bağlı. wc ev tipi klozet. yatak dikine 190 cm eni 105 solda kalan alan wc banyo.. ekteki çizimde tek atık deposu ve...
  8. ccingiler

tek pişmanlığım 4x4 sprinter aramamaktır.. 2 sene 20 bin km oldu.. geçen sene 36 gün Güneydoğu gezdik..Oralar şimdi yok malesef.😭 Hatalarım; 1- 3875 kg araca başında ilave makas attırmamak, sonra makas kırınca yaptırmak 2-Panelleri temizlemek için arka tarafa merdiven yapmamak
  9. ccingiler

Karavanda Kullandığınız Tv Sistemleri?

malesef desteklemiyor benim ki.. Mİ box en ideal çözüm gözüküyor.

10. ccingiler

malesef red mi not 7 benim.. ürün açıklamasına baktım.. Type C benimde ama destekleyip desteklemediğini araştırayım..

11. ccingiler

uydu anteni işi sıkıntılı hocam.. ben en fazla 2 3 gün kalabilirim gittiğim yerde.. depo sistemlerim ona müsait. Ama Mİ box ı inceleyeceğim sağolun.. 🙏🤗
  12. ccingiler

Çok teşekkürler. 40 cm tırcı antenine bakacağım. Mi box şu mu? https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-tv-stick-1080p-android-tv-media-player-dolby-dts-chromecast-p-HBV00000VGTNC?magaza=G%C3%9CZEY

13. ccingiler

bende vodafone tv alacağım da.. tv ye aktarmayı çözmem lazım.. çözünce yazarım üstad.
  14. ccingiler

Yok orada da uydu sistemleri anlatmışlar. Her yere yeni konu açmayı sevmem forumlarda.. mevcut konu üzerinden sorarım. Naçizane bir karavan KAMER yaptım..Ama uydu anteni koyacak yerim yok. Cep telefonuma vodafone tv aboneliği alsam.. Ve gittiğim yerde vodafonun çektiğini varsaysak.. cepteki...
  15. ccingiler

Konuyu okudum.. 1 konu daha buldum onu da okuyup geleceğim.

16. ccingiler

KAMER kız reis.. Karavan Mercedes ten esinlendim. :wink: Eylül 10 a kadar ne yapabilirsek artık.. Eylül 10 da Lüfer iner bizim kapının önüne, Kapanca'ya. 3 ay denizden çıkmam ben.. Arada havalar patlak yani fırtınalı giderse 5 6 gün.. Basar giderim sıcak memleketlere yani güneye. Yaradan...
  17. ccingiler

Sen bizim buralardayken biz erdek tarafındaydık üstad.. Trilye ye kadar geldin.. Tanışmak kısmet olmadı. Yakın zamanda inşallah.
  18. ccingiler

Hobaa bizim fragmanı silmiş face yöneticisi.. canı sağolsun. KAMER 27 Temmuz 2021 itibarı ile tamamlandı. Ruhsat karavana döndü .. MTV , Trafik sigortası , kaskosu yapıldı.. İkişer günlük 2 ayrı test sürüşü yapıldı. Video: https://www.facebook.com/685549100/videos/514536449779330/ İlk test...

19. ccingiler

Valla temiz gri ve siyah tanklar da test amaçlı sular vardı kantara girerken.. 60 kilo rahat vardır.. Tüm mobilya aksamı 18 mm mdf.. Banyoyu mdf yapmadığıma köpek gibi pişmanım.. Ama 2 saatte karar verip yapınca kavak kontra kaldı garibim.. En kötü bir daha yaparızzz.. Alıştık öğrendik artık..
  20. ccingiler

Bir fragman attık..Esas film Cumaya inşallah :p Video: https://www.facebook.com/685549100/videos/232589365213695/

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri