captain2 kullanıcısının son içeriği

1. C

Suzuki Grand Vitara XL-7 Lastik ve Marka Seçimi

Ynt: Suzuki Grand Vitara XL-7 Lastik ve Marka Seçimi Patron ben bugun yokohama 215*70*16 at-s aldım.Lastiği aldığım arkadaşla da biraz sohbet ettik.Senin hangisini önce yaptırman gerektiği konusunda önce yükseltme yapacaksa onu yapsın ondan sonra lastik seçimi yapmasında fayda var diye belirtti.
  2. C

Ynt: Suzuki Grand Vitara XL-7 Lastik ve Marka Seçimi Bencede once yukseltmeyi yapman daha mantikli olur.ayni dertten bende muzdaribim bi yanim kit taktir diyor öbür yandan benimde lastikler fena durumda.esimde kullaniyor korkuyorum.ama bize fikir verecek kimse yok heralde konuyu okuyan...
  3. C

Ynt: Suzuki Grand Vitara XL-7 Lastik ve Marka Seçimi :D valla kafam iyice karıştı tam bi lastikte karar kılıyorum arıyorum satıcı diyor ki abi ondan yok bunda var,diyorum 1 dakka ben bi bakayım bakıyorum sonra o neydi bu neydi deli etti bi karar veremiyorum :D
  4. C

Arkadaşlar selamlar, 2002 model Suzuki Grand Vitara XL-7 kullanıyorum.Lastiklerim kullanım ömrünü tamamladığından dolayı değiştireceğim.Forum da birkaç konuyu takip ettim çeşitli lastik modelleri vs ler mevcut.Ben aracımı ağır offroad şartlarında kullanmıyorum.Hem asfalt kullanımı hemde tabiri...
  5. C

2002 suzuki XL-7 2.7 yorumlarınız

Ynt: 2002 suzuki XL-7 2.7 yorumlarınız Verdiğiniz bilgiler için tekrardan çok teşekkür ederim.KIsmetse yarın gidip araca bakacağız.Aracı nişanlıma alacağız hafta sonlarıda sizinde belirttiğiniz gibi ağır offroad değil de gezinti için kullanacağız.Gelişmeleri yazacağım.:)
  6. C

Ynt: 2002 suzuki XL-7 2.7 yorumlarınız Abdullah bey tesekkurler 2.0 lara gõre modifiye parcalari bulmak daha mi zordur?birde arazi sartlarinda kisa sasiye gõre dezavantajli oldugunu dusûnûyorum ama çok etkileyip etkilemiyecegini kestiremiyorum. Birde bu buyuklukteki butun araclarda aynï...
  7. C

Arkadaşlar selamlar İstanbuldan Sencer ben, Bir kaç yorumunuza ihtiyacım olacak.Bu aracı almak istiyorum buldum da istediğim aracı.Kullananlar var ise yorum yapabilirlermi.Hafta içleri şehir içinde hafta sonlarıda arazide dağ da bayır :) simdi den teşekkür ederim.
  8. C

pajero pinin hakkında genel bilgi

Ynt: pajero pinin hakkında genel bilgi Bülent bey selamlar, Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim.Ben düşündüğüm şey yakıt problemi yoksa yedek parçayı halledebilirim gibi düşünüyordum.Dediğiniz gibi yurt dışında parçaları bulmak ve ucuza almak daha kolay oluyor. Ama malesef oralardan...
  9. C

Ynt: pajero pinin hakkında genel bilgi Cemal bey verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.Bende bu aksam itibari ile daha detaylı bir araştırmaya giriştim.Birkaç yeri aradım onlarda aynı sizin dediğiniz gibi gaz kelebeği ile ilgili problem olabileceğini belirttiler birde bu gaz kitinin...
  10. C

Arkadaşlar selamlar, Aranıza yeni katılmış bulunmaktayım.Yaptığınız yorumları ve verdiğiniz bilgileri dikkatlice inceledim.Ve hiç bilmediğim pinin modelini sayenizde öğrenmiş bulunmaktayım.Yoksa lpg takılamadığını bilmeyerek gidip direk alacaktım. Bir kaç sorum olacak yardımcı olursanız...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,919
Kayıtlı Üye Sayımız
166,700
Kaydolan Son Üyemiz
olcayozan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri