can307 kullanıcısının son içeriği

1. C

Range Rover 4,6 HSE 1997 model

Ynt: Range Rover 4,6 HSE 1997 model evet bende şaşırdım böyle bi konu ilk defa geliyor başıma ve şaşırtıcı en son care yetkili servise götürecem gibi duruyor.
  2. C

Ynt: Range Rover 4,6 HSE 1997 model o km sayacı olsa daha ne isterim dediğin gibi sürekli sıfır arabaya binmiş olurum ama benim dediğim ana km sayacı degildir yakıtı ölçemiyorsun kaç km gittiğini anlıyamıyorsun ..
  3. C

Ynt: Range Rover 4,6 HSE 1997 model arkadaşlar kimsenin başına gelmedimi böyle bi olay elektirik ustasına götürdüm 2 gundur yapamıyor sorunu bulamıyor ve cıldırttı arabayı ne zaman kontagının kapatsan km sayacı kendini sıfırlıyor.
  4. C

aracla yol alıyor km tamam düzgün taki aracı istop ettiriyorum yeniden çalıştırıyorum ekranda 0.0 olarak yeniden başlıyor...
  5. C

Subaranun motor sıkıntısı

subaru forester turbo s 2000 model Araç ile ilgili bi sıkıntı yaşadım aracımın pistonları kolları yamuldu sebep nedir çözemedik bu konu hakkında bilgisi olan varmıdır araca lpg taktırdım lpg den şüpeleniyorum motor herhangi sıkıntı conta yanmış filan degil sadece piston kolları yamulmuş ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,909
Kayıtlı Üye Sayımız
166,710
Kaydolan Son Üyemiz
HANLİFE

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri