Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Satılık l200 dodik
merhaba.resimdeki dodikler bende ben kullanmadım aldığım gibi duruyor isteyen olursa aynı fiyata satabilirim.
uğur çağlayan:05322874603
Ynt: L-200 Lastik ebadına bağlı değişimler
Merhaba. bende aracımda 2 takım lastik denedim. cooper stt lastikler çamurda, arazide, güzel fakat asvaltta inanılmaz uğultu yapıyor. brıgstone mt dualer lastik kullandım oda çok sesli ve konforsuz geldi bana onuda çıkardım ve cooper zeon...
Ynt: SATILIK 4 ADET SUZUKİ JANT
hasan bey merhaba. bu jantlar suzuki samuraya uyarmı? fiyat sonmu antalyadayım acaba kargosu nekadar tutar
bilgi verirseniz sevinirim hoşçakalın..
Ynt: frontera kalkış ve çekiş sorunu 2
Eğer aracınız patlatma yapıyor ise frontera78'inde söylediği gibi büyük ihtimalle ateşleme sistemiyle ilgili bir sıkıntı var demektir.
buji kablolarınızı´ve bujilerinizi öncelikli olarak değiştirip deneyin sıkıntı devam ederse distirbitörüde...
Ynt: 2012 mitsubishi l 200 instyle at
Merhaba.L200'ü rahatlıkla uzun yoldada kullanabilirsiniz.tabi kesinlikle at lastikle ve virajlarda dikkatli olmak kaydıyla. ben L200 aracımı aldım ve binek aracımda var fakat binek aracımı hiç kullanmıyorum diyebilirim.binek araçtaki konforu,sürüş...