Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben eniyisi şanzıman ve difransiyellerin yağlarını değişeyim belki yag eskimiştir ondan yapabilir. yada seviyesi azalmıştır. şanzıman ve difflere kaç numara yağı kullanmamı önersiniz??
Arkadaslar merhaba. bende 92 model suzuki escudo(vitara) 4 kapı otomatik vites bir arac var..
1.Merak ettiğim konu şu: araç sogukken, yani sıcaklık ibresi en alttayken sürdüğümde araba overdrive butonu basılıymıs gibi 3. vitesten başka vites atmıyor. Fakat sıcaklık ibresi cok az yükselince 4...
Arkadaslar merhaba.. arabam 1992 model otomatik vites 1.6 16v injection 4kapılı vitara.. genel olarak araımda bir sorun yok. sadece 4h arazine vitesine koyup arazide giderken bir vinilti sesi geliyor. inceden inliyor sanki. Nerden olabilir fikri olan varmı??
merhaba. bende su an otomatik vites bir vitara var. daha önce manuelini kullanıyordum. söyle diyebilirimki performans acısından manuel kesinilkle cok daha iyi. arazide veya günlük kullanımda otomatik biraz zayıf kalıyor manuele göre. ama rahatlık ve konfor acısından cok iyi. 4 ileri overdrive...
Arkadaslar merhaba. forumlarda arattırdım ama bulamadım. Bende 92 model suzuki escudo nomade(vitara) 4 kapılı bir arac var. farlarını xenon takmak istiyorum. Ampül tipi hakkında bilgisi olan varmı?? uzun kısa tek farmı?