beratze kullanıcısının son içeriği

1. B

G.vitara Hoparlör Değişimi Yardım Lütfen

Ynt: G.vitara Hoparlör Değişimi Yardım Lütfen bende bakıyorum fakat ses seda yok kimseden :) ön kapıları hallettim fakat arka taraflar kaldı ne bir vida var nede tırnak o plastik parça nasıl çıkacak ? bakındım heryere fakat birşey bulamadım
  2. B

G.vitara Hoparlör Değişimi Yardım Lütfen

merhabalar arkadaşlar 2004 model Grand Vitaramın 3k ön-arka toplam 4 kolonu değiştirmek istiyorum 1-arka kapakları açtım fakat 3,vidayı cıkartamıyorum hoparlör cok yukarda kalıyor tornavida o araya girmiyor bir yönetemi varmıdır? 2- ön hoparlör e nasıl ulaşacağım üzerindeki delikli kapak...
  3. B

Grand Vitara Alıyorum Bir Kaç Sorum Var ?

Ynt: Grand Vitara Alıyorum Bir Kaç Sorum Var ? sizler benden daha bilgilisiniz bu konuda sizlerinde içine kurt düştü benimde aklımı kurcalıyor... bir anlık dangınlığıma gelip alırsam ve ilerde bir problem yaşarsam o bütün hevesim , biter ... başka bir araca yönelmeyi düşünüyorum biraz daha...
  4. B

Ynt: Grand Vitara Alıyorum Bir Kaç Sorum Var ? her ikinize de cok cok teşekkür ediyorum inanın cok yardımcı oldunuz bana 4x4 konusunda pek bilgim yok otomobilden de cok anlayan birisi değilim aslında bakımlarını aksatmam ve temiz kullanırım biraz titiz davranırım aracıma ama motordu...
  5. B

Ynt: Grand Vitara Alıyorum Bir Kaç Sorum Var ? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-satilik-grand-vitara-180828297/detay birde bu araç var fakat km si yüksek gibi geliyor bana daha önce bu kadar yüksek km de bir araç almadım ve kullanmadım da fazla geliyor bana
  6. B

Ynt: Grand Vitara Alıyorum Bir Kaç Sorum Var ? bahsettiğiniz gibi herkes aracının üzerine titremiyor kaç kişi bakımlarını zamanında yaptırıyor ilgi ve alakanız için cok teşekkür ediyorum size bana oldukça vakit ayırıp yardımcı oldunuz :) internette biraz daha araştırma yapayım baktığım...
  7. B

Ynt: Grand Vitara Alıyorum Bir Kaç Sorum Var ? teşekkür ederim cok ilginiz için :) hiç kullanmadığını söyledi kendisi belki de dediği gibi kullanmamıştır bende cok cok off road görmüş yada cok fazla dağ bayır gezen bir aracı almak istemiyorum ama söylediğine göre kullanmadığı ve off road...
  8. B

Ynt: Grand Vitara Alıyorum Bir Kaç Sorum Var ? kusuruma bakmayın ilgi alanım hiç olmadı 4x4 araçlar ilk defa alıyorum belki size basit gelebilir sorularım fakat çevremde kimse yok danışabileceğim bu değişen vites kutusu parçası orjinal ile değişti mutemelen 1 bana sorun çıkartır mı ilerde...
  9. B

Ynt: Grand Vitara Alıyorum Bir Kaç Sorum Var ? linkteki araç a niyetliyim çarşamba günü görmeye gideceğim fakat sahibinin bulunduğu bölge fazla büyük bir ilçe değil suzuki servisi yok ve büyük bir oto sanayi de yok iyi bir usta yada bir expertiz bulamayabilirim yapılan bakımları yukarı da...
  10. B

Ynt: Grand Vitara Alıyorum Bir Kaç Sorum Var ? çok teşekkür ederim ilginiz için özel mesaj gönderemedim size aracın fotoğraflarını ve linkini atıcaktım buradan paylaşmak istemedim arkadaş bu forum da ise konuşmalarımızı farklı algılayabilir bir mail adresiniz var ise bir çok sorum olacaktı...
  11. B

herkese merhabalar kısmet olursa çarşamba yada perşembe günü grand Vitara alıyorum fakat bir kaç sorum olacaktı araç 2005 model lpg li 110bin km de ağır bakımları yapılmış ön tarafında bir vinç bulunmakta ruhsata işli 25,500tl fiyatı son. muaynesi 1 yada 2 ay sonra bitiyor bakımları...
  12. B

Suzuki Vitara -grand Vitara - Honda Hrv Hangisi ?

Ynt: Suzuki Vitara -grand Vitara - Honda Hrv Hangisi ? düşük km li hrv bulabiliyorum fakat çoğunluğu otomatik vites grand vitara yada vitara arasındayım 2sinden biri olacak büyük ihtimal vitaralarında 4 kapılısı ve 99-2000 model üzerine bakıyorum doğru bir karar mı veriyorum acaba? yoksa...
  13. B

Ynt: Suzuki Vitara -grand Vitara - Honda Hrv Hangisi ? Belirtmeyi unuttum 1,6 motor tercihim bahsettiğiniz aracın ( yanılıyor olabilirim) motor hacmi yüksek buda fazla yakıt olur benim için 1,6 motor lpg tercihimdir
  14. B

merhabalar herkese ismim Berat bir konuda fikrinize ihtiyacım var yardımcı olursanız cok makbule geçer yıllardır 4x4 hayalim var ve artık almak istiyorum - doğa ve kuş fotoğrafçılığı yapıyorum arazide otomobil ile dolaşamıyorum ve 2 kez cok basit çamura saplanınca durum değişti heryere...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,905
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri