atillaipek kullanıcısının son içeriği

1. A

Likya Yolu Gezi Arkadaşı :)

merhaba, detayları nasıl konuşabiliriz. ben burdayım :) Atilla İpek'in Hindistan Gezi Notları
  2. A

Likya Yolu Gezi Arkadaşı :)

Merhabalar, 14-15-16-17 eylül tarihlerinde ben eşlik etmeyi düşünürüm. Planının hala geçerli ise?
  3. A

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba, Atilla ben, 33 yaşındayım, mühendisim. İstanbul anadolu yakasında yaşıyorum. Trekking, camping gibi yapmak istediğim outdoor aktivitelerine arkadaş bulabilmek ve buradaki bilgilerden faydalanmak için üye oldum. Şimdiden açık davetimdir. Güzel...
  4. A

Marmara Bölgesinde Trekking Arkadaşı

Ynt: Marmara Bölgesinde Trekking Arkadaşı Merhabalar, İstanbulda yaşıyorum. Uzun süredir kamp atmalı bir aktivite arıyordum. Yeniden bir planlama ve organizasyonla bu faaliyeti gerçekleştirebiliriz. Bu postta belirtilen e-mail adreslerine mail atacağım buradan.
  5. A

Sırt Çantası İçin Lütfen Yardım :)

Ynt: Sırt Çantası İçin Lütfen Yardım :) merhabalar, Hindistan seyahatim için 65 lt lik north face çanta almıştım. Bir defa kullandım. Yepyeni bir şekilde evde öylece bekliyor, uzun bir sure kullanacağımı düşünmüyorum. Bu nedenle satmayı düşünüyorum. İlgilenirsen fotoğraflarını sana...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,171
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.