almrtlr kullanıcısının son içeriği

1. A

Wj Hakkında Yardım!

Ynt: wj yardım lütfen direksiyonu sağa sola döndürdüğündede vede araç soğukken özellike aynı ses geliyor mu? eğer öyleyse şaftın körüğü patlamış olabilir...
  2. A

Wj Hakkında Yardım!

Ynt: wj yardım lütfen ESKİŞEHİR SANAYİDE KİLİTÇİ MESUT VAR ORDA YAPTIRDIM.0222 237 40 79
  3. A

Wj Hakkında Yardım!

Ynt: wj yardım lütfen bugün hallettirdim problemi,sorun uzaktan kumandanın bozuk olması,kumandayı yaptırdım,yedek anahtar yaptırdım,maliyet:135 tl, evet anahtar deliği fazla kullanılmadığından oksitlenmiş ve şişmiş,ama artık oda çalışıyor :) herkese iyi günler...
  4. A

Wj Hakkında Yardım!

Ynt: wj yardım lütfen valla aynı sorun az önce benimde başıma geldi,arabayı alışveriş merkezinde bırakmak zorunda kaldım,işin ilginç yanı anahtarla çevirerekte kapıyı açamıyorum( yuva dönmüyor bile ),yarın bir elektronikçiye götürüp baktırtcam bakalım,umarım halledebilirler,çünkü pilleri...
  5. A

wj ön sol aks arızası ve yedek parça

arkadaşlar herkese tekrar merhaba, benim sorunum 99 model wj min ön sol aksından gelen sesler(tak tak tak),bu sabah hemen eskişehirdeki HASES oto servisine götürdüm aracı ve sorunumu uzun uğraştan sonra buldular,ön sol aks bilyelerindenmiş sanırım ve bu aksın komple değişmesi gerekiyormuş ama...
  6. A

Hangi Cherokee

Ynt: Hangi Cherokee .öncelikle herkese günaydın Ben 99 model wj kullanıyorum ve çok memnunum,aracımı 2009 şubatta aldım ve 1 kere 2214 TL temmuz sonu vergi ödedim,seneye yaş sınırından dolayı 6 aylık vergisi 950 TL civarında olacak,ama model 2000 olursa 1 sene daha bu parayı ödemen gerekecek...
  7. A

Grand Cheroke 4.7 Ltd Önden Gelen Ses ?..

merhaba arkadaşlar benim sorunum araç çalışırken önden çıkan ses hızlı tık tık sesi gibi, bu normalmidir,ne olabilir sizce? şimdiden teşekkürler herkese...
  8. A

1999 Model Grand Cheroke 4,7 ltd. Hararet Sorunu

Ynt: 1999 Model Grand Cheroke 4,7 ltd. Hararet Sorunu valla Ateş bey zaten bu dediklerinizi düşündüğüm için karar veremiyorum,bir yandan düzgün bir cherokem olsun diyorum,öbür taraftan ne gibi sıkıntılarla uğraşacağımı düşünüyorum,o yüzden yorumlarınız benim için çoookkk önemlii...
  9. A

Ynt: 1999 Model Grand Cheroke 4,7 ltd. Hararet Sorunu valla ankarada grand cheroke servisinde yıllardır çalışan usta baktı araca,test etti ve çok temiz düzgün bir araç dedi telefonda,bu ustada benim bir tanıdığımın eniştesi,lpg markası tartariniymiş biraz çekişi düşük dedi usta, satan arkadaşla...
  10. A

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ve siteyi çok düzenli ve faydalı buldum,herkesin emeğine sağlık... arkadaşlar benim 1-2 sorum olacak, 99 model 200.000 km de 4,7 almaya doğru gidiyorum,bu araçlar nasıldır sizce araçta tartarini marka lpg takılı ama araçta şu an hararet ustanın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,904
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR