akaco kullanıcısının son içeriği

1. A

Sinop Kamp Alanları

Merhabalar, Bayram öncesi ailemle Sinop a çekme karavan ile gitmeyi planlıyorum , paylaşımınızı okudum çok faydalı oldu , bir kaç sorum daha olacaktı , bilginiz dahilinde yardımcı olursanız sevinirim. Bahsettiğiniz Hamsilos koyunun yakınındaki Yangın müdahele bölgesi karşısındaki alanda Çekme...
  2. A

Acemiler Için Çekme Karavana Güneş Paneli

Herkese merhaba, Yeni bir Burstner marka avrupa çekme karavan alarak aranıza katıldım , kısmetse karavanı hafta sonu teslim alacağım. İlk etapta (acemiliği atlatana kadar) elektrik bulabileceğim mocampları tercih edeceğim ancak ileride elektriksiz yerlerde de kalma planımız var. Karavanda...
  3. A

Gezenbilir 9. Geleneksel Kış Kampı; Ercova Yaylası (31 Mart - 01 Nisan) Raporu

Herkese merhaba , Daha kampçılık ekipmanımız olmadığı için bu etkinliğe katılamadık ancak ileride düzenlenecek etkinliklere (özellikle çocukların katıldığı) katılacağız. Kamp alanında gece sıcaklık yaklaşık kaç dereceye indi ? Bizde bu ay sonunda Bolu Aladağlara gitmeyi planlıyoruz 2 ufak...
  4. A

Kiralık Araç İle Balkanlar

Ynt: Kiralık Araç İle Balkanlar Bu şartlarda aracı kiralayan tek firma Belgrad havaalanında Dollar-Thrifty yi bulabildim(isteyen olursa yetkilinin email adresi ve telefonunu verebilirim) , özellikle aracın Arnavutluk tan geçeceğini duyan hemen hemen her firma araç vermek istemiyor , zaten...
  5. A

Ynt: Kiralık Araç İle Balkanlar Yukarıda bahsettiğim turu 1 haftada rotaya tamamen sadık kalarak tamamladım. Gitmeyi düşünenler için notlarım : Yollar beklediğimden iyiydi %90 ı virajlı ve gidiş geliş olmasına rağmen, sadece Arnavutluk sınırları içerisinde özellikle Tiran da trafik berbat ...
  6. A

Herkese merhaba, Siteye yeni üyeyim , birçok Balkan gezi rotasını inceledim ancak tam olarak aradığımı bulamadım.Umarım sizler bu konuda yardımcı olabilirsiniz. Eşimle Belgrad dan başlayan ve Üsküp te biten bir balkan turu organize ediyoruz.(Google maps görüntüsünü ekte.) Belgrad dan araç...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

Geri