Kaplumbaga19

Profil mesajları Gönderiler Hakkında

• alman vatandasiyim ve oradan ikinci el bir karavani uygun fiyatla alma olanagim var. belki birgun..:smiley:

herkese merhaba.. sitede yeniyim.. amacim bilgilenmek.. hayalim emekliligimde karavanla belki 2 yil dunyayi dolasmak e artik emekliyim :smiley:
    bluee_sea
    bluee_sea
    karavan değilde yanına eşin var ise eşinle,yok isede bir dostunla çadır şekli yaparsan emin ol keyfine doyamazsın,çnkü karavanı her istediğin yere götüremezsn,ayrıca extra masrafı çok,aracına çadırını al gereki malzemeni al doğanın tadını çıkar derim,oyle güzel yerler varki ben bu işi 2 yıldır yapıyoprum şuan tadına doyamıyorum
    Kaplumbaga19
    Kaplumbaga19
    Çadır deneyimim oldu ve cok yorucu.. ayrica Türkiye içinde olabilir belki çadır mevsimsel.. yani yaz aylarında. . Benim niyetim belki 2 yıllık bir dünya seyahati.. :smiley:
    bluee_sea
    bluee_sea
    ben çadırcıyım,otomatik kurulum çadırlar var,nereye koymak istersen orası senin otağın oluyor,yeterki doğa içinde bir yer ,kuş sesiyle kalkılcak bir yer olsun,gözler açıldıgında birde yanı basında göl varsa yeme yanında yat..oh misss

• Yükleniyor…
  • Yükleniyor…

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler