Arama sonuçlarınız

1. Kaplumbaga19

Bana göre değil. . Yinede tsk :)

Bana göre değil. . Yinede tsk :)

2. Kaplumbaga19

Çadır deneyimim oldu ve cok yorucu.. ayrica Türkiye içinde olabilir belki çadır mevsimsel.. yani...

Çadır deneyimim oldu ve cok yorucu.. ayrica Türkiye içinde olabilir belki çadır mevsimsel.. yani yaz aylarında. . Benim niyetim belki 2 yıllık bir dünya seyahati.. :)
  3. Kaplumbaga19

karavanla seyahat etmis kisilerin tecrubelerini ogrenmek isterim.. herkese sevgiler..

karavanla seyahat etmis kisilerin tecrubelerini ogrenmek isterim.. herkese sevgiler..

4. Kaplumbaga19

alman vatandasiyim ve oradan ikinci el bir karavani uygun fiyatla alma olanagim var. belki...

alman vatandasiyim ve oradan ikinci el bir karavani uygun fiyatla alma olanagim var. belki birgun..:)
  5. Kaplumbaga19

tabi henuz gerceklestirmek icin maddi olasiliklar tamam degil ama umutluyum.

tabi henuz gerceklestirmek icin maddi olasiliklar tamam degil ama umutluyum.

6. Kaplumbaga19

herkese merhaba.. sitede yeniyim.. amacim bilgilenmek.. hayalim emekliligimde karavanla belki 2...

herkese merhaba.. sitede yeniyim.. amacim bilgilenmek.. hayalim emekliligimde karavanla belki 2 yil dunyayi dolasmak e artik emekliyim :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri