2026, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,503
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 101,948
Biz başlanıgıç itibarı ile zaten bir hafta on gün ticari bir kampa gidip mutlu dönen tatilci kampçılardık. Bugün bile kampçılıktan bundan daha yüksek bir beklentimiz yok.
İlle bedava kamp yapacağız derdinde olanlardan da değiliz. İnsanlar evlerini kapatıp kampçılık yaparak geçinmeye çalışıyorlar. Bunlar bizim bildiğimiz ve yaptığımız kampçılıktan çok farklı şeylerdir yapısı iitibarıyle...

Etiketler
Ayşe ÖVÜR'ün yazdığı Botter Apartmanı içtenlikli güzel bir eser. Zamanı olanlara öneririm. Ayrıca STORYTEL'le dinlemeye yeni başladım ve bu hizmeti de çok başarılı buldum.
Ayşe ÖVÜR'ü takip ettiğim yazarlara ekliyorum.

Öyle ki,

Ayşe Övür'ün diğer eserleri bile STORYTEL'de yerini almış. Onlar da zamanla dinleyeceklerim arasına girdi. Kendimi sıkmadan, Eserleri aceleye getirmeden keyifle dinliyorum.

Harry POTTER izlemece...
JKRowning in Dünya yazınına hediye ettiği muhteşem hayali Dünya!
Keşke bana da JK Rowning'e dokunan şey neyse dokunsa...
İyi yazabilmekten çok uzağım.

İyi yazabilmek konusu hep yaz tatillerinde gündemime gelir. Gerçek şu ki beni okuyacak bir kişim bile yok... Bu konu düzenli çalışmaya başlamama engel oluyor. Yazdığım şeyler okunmaya değmiyor. Kopukluklar ve başka problemler oluyor bazen yazdıklarımda zevkle okunası bir şeyler üretmekten çok uzak buluyorum kendimi. Okuduğum eserler çok iyiler benim üretebildiklerime kıyasla... Emekliliğimi görebilirsem yazma konusunda özel bir eğitim almak istiyorum. Bunun da teknikleri var iyi biliyorum çünkü bu konuda çok okudum. Ama hala üretemiyorum. Üretkenlik ayrı bir yetenek gibi geliyor bana....

Yörsan'dan Susurluk Ayranı'nı içiyorum bugün bir farkı var mı diye etiketine baktım ama herhalde Susurluk'ta üretilmesi dışında herhangi bir özelliği yok. AYRAN işte daa, Sağlıklı bir şey. Her gün mutlaka Ayran içerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,231
Kayıtlı Üye Sayımız
167,095
Kaydolan Son Üyemiz
Ameer Altaleb

Çevrimiçi üyeler