2026, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,503
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 101,948

Etiketler

Arkilerim,

Zengin yada güçlü birisi değilim. Aksine bir şizofren hastasıyım. Evimde oturup güzel içerikler izliyor, dinliyor ve okuyorum. Ben bir kahraman veya bir önder veya lider değilim. Herkes gibi birisiyim. İnsanlarla arkadaşlık yapmaya çalıştım. Hala daha da buna çalışıyorum. Benim niyetim kampçı olsun olmasın bütün dostlarıma iyi bir arkadaş olmak ve ardımda da iyi bir iz bırakmaktır.
Sizinle herkesin yapabileceği basit şeyleri yapıp bunları paylaşıyorum. Paylaşmak bana keyif verir. Eğer yolculuk yapıyor olsam yine sizinle anılarımı paylaşırım. Pekçoğunuz benden güçlüsünüz ve benden daha güzel şeyler yapıyorsunuz. Hepinize Bravo!...

Netflix, Disney Plus, Amazon Prime, HBO, Youtube platformlarını içerik izlemek için kullanıyorum. Televizyonumu büyütmeyi de düşünüyorum ama önce büyük bir televizyona uygun bir TV sehpası yaptırmam gerekiyor. Mevcut TV'm 80 ekran sanırsam. Bu da idare ediyor bir yönden ama büyütebiliriz de...

Hayatımı sadece kendi isteklerim doğrultusunda yaşadım ve kim bana ne derse desin asla değişmedim. Ben ileri düzey bir şizofren hastasıydım. Birkaç adi şerefsiz bana bir şey dedi diye hayatımı söndürmüş olsaydım sadece bunu yapmış olacaktım. Belki hiçkimsenin de bana yapılmaya çalışılan şeyden haberi bile olmayacaktı. Ama ablam beni tedavi ettirdi ve her atak yaşadığımda bir şekilde iyileşmeyi ve işimin başına dönmeyi başardım. Hastalığımı da hayatım gibi iyi idare ettiğimi düşünüyorum. Ama şizofren gibi korkunç bir hastalıkla daha ne kadar başa çıkabilirim bilmiyorum. Benim derdim de pekçok insanın derdi gibi çok normal olmamamdı. Bunun için iftiraya uğradım ve aşağılandım. Gerçekte kampçılığın ve karavancılığın benim için o kadar da önemi yoktu. Olmasa da olabilecek bir hobiymiş sadece. İnsanın kendi kuvvetini aşan işlerle uğraşması eninde sonunda kendisini hasta eder. Evimde oturup kitaplarımı okuyarak da pekala mutlu olabiliyorum. Dünya'yı gezen insanlar gezsin dursunlar ben onların paylaştıklarını okuyarak da mutlu olabiliyorum.
Başta sadece yüz liralık çadırımla kamp yaparken çok daha mutluydum. Hayat tecrübesi yetersiz insanların hayatıma dokunmalarına imkan verdim. Anlamsız işlere ve mücadelelere giriştim. Bunların hiçbir anlamı yok.
Hayatımı dilediğim gibi olur ve yaşarım kimse de buna karışamaz.
İnternette paylaşma hastalığı belki beni gerçekten çok hasta etti ama hayatımda önemli ufuklar da açtı.
Ben dostum dediğim insanların gerçekten dostu olan bir insanım. Sanal bir kişilik değilim arkiler...

Yine de evliliğimi bitirmiş olmanın tüm sorumluluğunu kabulleniyor ve kendi üstüme alıyorum. Eşim atanamayınca büyük şehirde de olunca sıkıntı çektik. Ama benim hayallerimdeki şeyler zaten hep gerçek oldular. Bunun en önemli kanıtı neredeyse tamamlanmış karavanım ÇELEBİ'dir. Bu karavanımla İzmir'in yaylalarında hep hayal ettiğim her kampçının katılabildiği kamplarımı yaptım. Yaptığım her şey için son derece mutlu ve memnunum.
Oysa aile bütünlüğüm bozuldu. Ama bunun tek suçlusu ben değilim. Ben yürütmek istedim fakat yürümedi evliliğim. olsun. Her şey sonuçta olacağına varır arkilerim.

Evliliğim süresince kampçılık için çok aşırı kaynaklar kullanmadım. Son derece ekonomik şekilde her şeyi hallettik. Büyük bir mali krizimiz olmadı. Ben her zaman maaşımdan kiramızı faturalarımızı yeme içmemizi karşıladım. Eşim kazanabildiği bir miktar geliri çoğunlukla kendi ihtiyaçlarına harcadı. Buna da karışmadım. Zorla parasını almadım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,231
Kayıtlı Üye Sayımız
167,095
Kaydolan Son Üyemiz
Ameer Altaleb

Çevrimiçi üyeler