Yeni profil mesajları

4 × 4 tata xenon araca offroad jant lastik takmak istiyorum ne yapmak gerekiyor
KUAFÖRBÜS yapılmayanı yapmak cesaret ister.
  • Beğen
Tepkiler: pozoff
pozoff
pozoff
Helal olsun derim sen yap bende senden örnek alayım burada bulunan bir kardeşimize düşündüm senden görünce
Merhabalar, Kamp alanlarına giderken binek aracımın altını vurmasından dolayı yüksek araç arıyorum. Jeep Ckerokee 2,8 baktım. Yorumlarınız ve alternatifleriniz ne olabilir.
Teşekkürler
merhaba arkadaşlar yakın zaman da aracımı muayeneye sokucam sokmadan önce aracıma çeki demiri taktırmak istiyorum çekme karavan için fikir verecek olan var mı?
Selam aleykum herkese. Grand vitara 2011 aracıma 265/65/17 good year hp Ford ranger lastikleri takabilir iyim
1997 model isuzu tfr 2.3 benzinli araca sahip olan biri var mı ? Performansı nasıl. Motor parçaları bulunuyor mu ?
Rize , trabzon yeşilliğine aşığım ama mardin sevdalısıyım : ))) içimde ki çelişkiyi çözemiyorum
merhabalar haftaya 200 bin km civarlarında 3k 2005 kasa 1,6 suziki grand vitara ve ya 2020 model 1,6 fabrikasyon lpgli öncen çekiş duster alacagım. çok para bağlamamak ve tarzını daha çok beğendiğim için gönlümde vitara var. Benim için tek önemli olan masraflı mı ? ilanlara bakarken şunu yaptırdım bunu yaptıdım derken herkes neredeyse 10 bin masraf yapmış.arabaya 5 10 bin tl harcayacak durumum yok .teşekkür ederim
emreyldzi
emreyldzi
4 kapı 2,0 versiyonuda olabilir ama yakıt aşırı artar sanırım

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger