Zor yolları izleye izleye acaip gaza geldim düştüm yollara şuan egeyi yüzeysel bitirdik şimdi sıra akdenizde çok güzel binlerce kares resim yakalama şansımız oldu tabiki bizim tecih ettiğimiz yolların büyük bölümü otoban gibi devlet yolları ama zaman zaman karşımıza zor yollarda çıkmıyor değil hani.bunlardan bazıları ise ölüdenizde yamaç paraşütü yapanların nereden atladıkları yeri görmek oldu. kelebekler vadisinin yanından çıkan yol daha sonra zirveye doğru epeyce zorlaşıyor heleki uzun şasi bir transporter için bayağı zor bir yol oldu neticede zirveye az bir mesafe kala artık çıkamadık.fakat çıkabildiğimiz yerden aşağıya baktığımız zaman ise aşağıdaki manzara gerçektende büyüleyici idi sanki uçaktan aşağıya bakıyor gibiydik.
Bu arada bugün yani 16-01-2010 günü itibarı ile yayınlanan zor yollar proğmı gerçektende zordu. inanılmaz yerlerden geçtiler hatta geçmekle kalmayıp birde dağın başında mahsur kalan bir hunday stareks minibüsü bir kaç araç hepsi birbirine bağlanmak süreti ile aracı yoluna devam edebileceği yere kadar çekerek götürdüler. Öyle kritik yamaçlardan geçtilerki eşim yanımda nefesini tuttu bende büyük bir merakla izledim umarım transporter ile denemeye kalkmam ;D
Zoryollar dan aydın beye ve tüm ekibe büyük başarılar,sağlık,sıhhat diliyor ve önlerine çıkabilecek tüm zorlukların kolaylaşmasını temenni ediyorum.
Kemal