Ynt: Zor Yollar Programı; TRT TÜRK Kanalında
Gerçektende yakın takip benimde dikkatimi çekti hatta o kadar ki bir anda öndeki araçtan gelen çamurlu su arkadaki aracın görüşünü aniden kapayıverdi ama şöförün ani refleksi silecekleri çok çabuk açması bir anda öndeki araca arkadan çarpmasını önlemiş oldu hiç düşünemiyorum öyle bir dağın başında şakalaşma neticesinde araçların zarar görüpte orada mağdur olabileceklerini sanıyorum onların o andaki gezi ve şamata ruh halleri ile gerçekleşen bir durum.
çok eski bir usta olarak böyle birlikte yolda şakalaşan arkadaşlardan bir kaçının aracını onarmak zorunda kaldığımı hatılıyorum.
s.n hsbasar sizin de dikkatinizden kaçmayan bu konu orada kendi aralarındaki sürüş eğlencesinin veya şakalaşmasının izliyecilere yansımaması sanıyorum önemli bir durum.
yinede aydın bey ve ekibine kazasız belasız keyifli seyirler geziler ve bizlere doyumsuz nefis manzaralar izletebilmeleri için dualar ediyorum emekleri zayi olmasın inşaallah.
bu arada benimde çook eski bir usta olarak aklıma gelen soru şu olurya es kaza orada bir böyle durum yaşandı nasıl bir rapor tutulacak nasıl sigortadan ödeme alınacak polis istanbul içinde bile tali bir yolda veya bir site içinde veya bir sokakta rapor tutmuyor gerekçe olarakta diyorki burada trafik kazası kaza sayılmaz burası meskun mahal veya siz bu araçları başka yerden bunları buraya getirdiniz neticede de biz rapor tutamayız diyiverirler demesinede ve hemen oradan giderer siz baka kalırsınız arkalarından işin kötüsü artık bir kere not alınmıştır başka görevlide çağıramassınız . mesleğim gereği öyle hatırlarım varki bir kitap yazssam sanırım 100 . baskını yapar ama benide rahat bırakmazlar tabii ki
hemen diyeceksiniz kendiniz beyan yazabilirsiniz sigortalar o beyanlardan öyle bıktı usandı ki artık inanmak istemiyor yani yaşın yanında kurularda yanıyor yine akılma geliyor sıfır olarak yeni aldığım resimdeki transporterim ile es kaza bir dağ veya uzak bir orman içinde bir kaza yaşadım bu işe yıllarını veren birisi olarak ben ne yapacağımı bilmiyorum beyan yazıyorum inanmıyor olay mahalline gidip inceliyeceğiz diyorlar bu inceleme aylar sürüyor peki ya alkollü idiyseniz diyorlar hani rapor sanki herkesin fotoğraf makinası taşıması mecburmuş gibi de bide olay anının resmini isterler şayet başka araç daha varsa gidin onu bulun ve resmini çekin derler size artık siz çarpıştıktan sonra adam ya karsa gittiğse sanki olmadımı müşterilirimin böyle işleri için az aramadım karşı tarafı az yalvarmadım mı ki resim için adam ben aracımı yaptırdım diyor eksper olsun yapılmış halini getir diyor bana veya araç sahibine ,off offf ne günlerdi dile kolay 40 yıla yakın bir zaman oldu aydın bey için bunlar söz konusu değil zaten sürekli çekimde
ama ya vatandaş ne yapsın uzatmıyayım siz sigortaya ödeme yaparken saniyeler alıyor ama ödeme alma sırası size geldiğinde ise biraz unutun birazda kesiklere göz yumun inanın ben bıktım usandım bunlardan daha yeni trafik rapor tutma şekli düzenlemesi yapıldıki değişen bu yeni raporlarla 10-15 araç yaptım yapmadım istifamı bastım işyerimi satıp kendimi emekli ettim çok şükür artık evimde gezenbilire çalışıyorum .
kendi aralarında tutulan rapor rezaletini buradan yazmak istemiyorum konuyu nerelere götürdüm daldım gitti.