yeniarkadaş
Ana Kamp
Merhabalar..
Bu siteyi yeni buldum, çok faydalı olacağına inandığım bir paylaşım sitesi..
Yapımında emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler..
Gelelim, benim vermekte zorlandığım kararıma..
FORD 2004 HB COLLECTİON (5 kapı) araç sahibiyim, arabamdan çok da memnunum, hiçbir şikayetim yok..
Ama, yıllar-yıllar önce kanıma girmiş olan JEEP virüsü, son günlerde yine aktif duruma geçti!!!
Anlayacağınız; ne yardan geçebiliyorum, ne de serden!!! ???
Önümde, karar vermek için iki seçenek olduğunu düşünüyorum;
1-) Ya Ford'u satıp(şu andaki değeri 26.000 TL civarında) üzerine de 10.000 TL. ilave edip, hem asfaltta, ham de arazi yollarında (köy yolları, stabilize dağ yolları v.b.) gidebilecek bir araç alacağım,
2-) Ya da FORD kalacak, arazide kullanmak için, 10.000 tl verip ikinci bir araç(JEEP veya WILLYS tercihim) alacağım..
Eğer ilk seçenek olacaksa, bana FORD' u aratmayacak, masrafı-yakıtı makul, sorunsuz bir araç olmalı..
Yok, ikinci seçenek olacak ise; bilhassa fenni muayene ve yakıt konusunda beni üzmeyecek bir ikinci araç
olmalı.. Özel alet edavat gerektiren büyük tamiratlar hariç, eski model araçların çoğu tamiratını yapabilecek bilgi birikimine ve beceriye sahibim.. Eski model JEEP ler ile uğraşmak bana ayrıca zevk verecektir..
Şimdilik, bu iki seçenek hakkında deneyimli arkadaşlardan görüş rica ediyorum..
Fikir teatisi ilerledikçe, daha ayrıntılı paylaşımlar yapabiliriz..
İlgilenecek arkadaşlara, şimdiden teşekkürler..
Sevgiler, saygılar..
Bu siteyi yeni buldum, çok faydalı olacağına inandığım bir paylaşım sitesi..
Yapımında emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler..
Gelelim, benim vermekte zorlandığım kararıma..
FORD 2004 HB COLLECTİON (5 kapı) araç sahibiyim, arabamdan çok da memnunum, hiçbir şikayetim yok..
Ama, yıllar-yıllar önce kanıma girmiş olan JEEP virüsü, son günlerde yine aktif duruma geçti!!!
Anlayacağınız; ne yardan geçebiliyorum, ne de serden!!! ???
Önümde, karar vermek için iki seçenek olduğunu düşünüyorum;
1-) Ya Ford'u satıp(şu andaki değeri 26.000 TL civarında) üzerine de 10.000 TL. ilave edip, hem asfaltta, ham de arazi yollarında (köy yolları, stabilize dağ yolları v.b.) gidebilecek bir araç alacağım,
2-) Ya da FORD kalacak, arazide kullanmak için, 10.000 tl verip ikinci bir araç(JEEP veya WILLYS tercihim) alacağım..
Eğer ilk seçenek olacaksa, bana FORD' u aratmayacak, masrafı-yakıtı makul, sorunsuz bir araç olmalı..
Yok, ikinci seçenek olacak ise; bilhassa fenni muayene ve yakıt konusunda beni üzmeyecek bir ikinci araç
olmalı.. Özel alet edavat gerektiren büyük tamiratlar hariç, eski model araçların çoğu tamiratını yapabilecek bilgi birikimine ve beceriye sahibim.. Eski model JEEP ler ile uğraşmak bana ayrıca zevk verecektir..
Şimdilik, bu iki seçenek hakkında deneyimli arkadaşlardan görüş rica ediyorum..
Fikir teatisi ilerledikçe, daha ayrıntılı paylaşımlar yapabiliriz..
İlgilenecek arkadaşlara, şimdiden teşekkürler..
Sevgiler, saygılar..